Εύα Αντωνοπούλου: Δίνει μαθήματα μόδας και μιλά για την οικονομική κρίση!

Η Εύα Αντωνοπούλου εκτός το ότι φωτογραφήθηκε στο περιοδικό “In Style” δίνοντας μαθήματα μόδας, μίλησε και για την οικονομική κρίση που την έχει επηρεάσει αλλά και για την απαιτητική της δουλειά που της έχει κλέψει κάτι που αγαπά πολύ!

Η γνωστή παρουσιάστρια για την οικονομική κρίση ανέφερε: “Σίγουρα έχω αλλάξει συνήθειες, ψωνίζω λιγότερο και πιο συνειδητά, ενώ επιλέγω συχνά και τις πιο οικονομικές σειρές. Πριν από αυτό, είχαμε γίνει όλοι λίγο πολύ θύματα του υπερκαταναλωτισμού, ένα από τα καλά της υπόθεσης είναι βέβαια πως πλέον επαναπροσδιορίζουμε τις πραγματικές μας ανάγκες. Εννοείται πως ως γυναίκα θέλεις να κάνεις τα ψώνια σου αλλά τώρα πια δεν μπορεί να γίνει στο βαθμό που συνηθίζαμε. Η αλήθεια είναι πάντως πως όταν ξεκίνησε όλο αυτό το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης, δεν είχα καν την διάθεση να ψωνίσω. Μπαίνεις σε μια άλλη λογική. Αυτό δεν σημαίνει πως γίνεσαι μίζερος, απλώς βάζεις περισσότερο την φαντασία σου να δουλέψει.”

Τέλος η Εύα δήλωσε ότι η δουλειά της είναι πολύ απαιτητική και της έχει κλέψει κάτι που αγαπά πολύ και είναι διατεθειμένη να το πάρει πίσω: “Δεν προλαβαίνω να γυμναστώ και αυτό είναι μέσα στους επόμενους στόχους μου, γιατί το ζητούμενο δεν είναι μόνο η φυσική κατάσταση και το ωραίο σώμα, είναι η εκτόνωση, τα νεύρα που καλμάρουν και βέβαια η υγεία, ψυχική και σωματική.”

Για το συγκεκριμένο ντύσιμο είπε: “Αγαπώ να μισώ το λεοπάρ print. Το μυστικό είναι να το φοράς στις σωστές δόσεις και να φροντίζεις ώστε το ύφασμα να είναι πολύς καλής ποιότητας για να δείχνει chic και όχι φτηνό.”

Read More

And More