Π. Πετράκης στο ”Μίλα”: Ως παιδί, ήμουν παχουλός, είχα σπυράκια και φορούσα γυαλιά!

Ο τηλεοπτικός ”Λουκάς”, από τα ”Μυστικά της Εδέμ” και ευρέως γνωστός ως Παναγιώτης Πετράκης, φιλοξενήθηκε σήμερα στο πλατώ του ”Μίλα” και μίλησε στην Τατιάνα, την Μαρία και τη Σοφία για τις τελευταίες εξελίξεις στη γνωστή σειρά, την εποχή που ήθελε να γίνει δεσπότης και άλλα πολλά.

Ο Παναγιώτης που αυτό το διάστημα εμφανίζεται στον Βοτανικό, δίπλα στην Μαρινέλλα και την Νατάσσα Θεοδωρίδου, είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και πολύ εργατικός. Όταν ήταν μικρός πίστευε ότι ήταν άσχημος, αλλά μεγαλώνοντας άρχισε να πιστεύει το ελκυστικό του παρουσιαστικό.

Πώς ένας πιτσιρικάς αισθάνεται τη διαδικασία της ”μεταμόρφωσης” προς το καλύτερο…
”Ως παιδί, ήμουν παχουλός, είχα σπυράκια και φορούσα γυαλιά. Είναι μια ιδιαίτερη ηλικία, άχαρη… Ευχαριστώ για τα καλάς σας λόγια!… Νιώθεις σαν το ασχημόπαπο. Κλείνεσαι πολύ στον εαυτό σου, αλλά κάποια στιγμή αυτή η άχαρη φάση περνάει. Φυσικά αυτό έχει πάντα αντίκτυπο στις σχέσεις με το άλλο φύλο… Το ξεπέρασα μπαίνοντας στη δραματική σχολή, που πια ήμουν 18 και κάτι, ένιωσα ότι αρχίζω να έχω μια πέραση… (γέλια) Και λέω ”α, εντάξει, περνάι η μπογιά…”. Μέχρι τότε πλησίαζα τις γυναίκες με λάθος τρόπο, με ελάχιστη αυτοπεποίθηση, οπότε έτρωγα την χυλόπιτα κατάμουτρα!”

Θα ήθελε οι γονείς του να έχουν χωρίσει νωρίτερα
”Τα παιδιά αντιλαμβάνονται πάρα πολύ καλά πότε είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι οι γονείς τους και θέλουν να τους βλέπουν καλά. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι χωριστά οι γονείς τους -η αγάπη δεν μετριάζεται, είτε οι γονείς ζουν μαζί είτε χωριστά- καλύτερα να είναι… Υπήρχαν εντάσεις, εισέπραττα τη δυσλειτουργία της σχέσης τους κι ένιωθα ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι θα είναι πολύ καλύτερα χωριστά. Και γιατί να μην είναι; Γιατί να μην φτιάξουν τη ζωή τους;”

Δες το βίντεο με τον Παναγιώτη να τραγουδά στη Σοφία Βόσου με αφορμή τα γενέθλιά της και να μιλά για προσωπικά του ζητήματα:

Read More

And More