12 διάσημα μοντέλα ποζάρουν γυμνά, για το νέο ημερολόγιο της Pirelli!

Στα τέλη Αυγούστου είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες από νέο ημερολόγιο της Pirelli για το 2012. Η επίσημη παρουσίασή του όμως, πραγματοποιήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη και περιλαμβάνει συνολικά 25 φωτογραφίες.

Διάσημα μοντέλα πόζαραν γυμνά στον φωτογραφικό φακό του ιταλού φωτογράφου και σκηνοθέτη, Mario Sorrenti και τράβηξαν όλα τα βλέμματα. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Μουρτόλι, στην Κορσική και το concept παραπέμπει στην επιστροφή του ανθρώπου στη φύση.

Οι γυμνές φωτογραφίες λοιπόν, για το φετινό ημερολόγιο της Pirelli έχουν τραβηχτεί σε δάσος, ποτάμια, λόφους κ.ο.κ. και στις σελίδες του μπορούμε να απολαύσουμε ολόγυμνες τις: Saskia de Brauw, Isabeli Fontana, Guinevere Van Seenus, Edita Vilkeviciute, Joan Smalls, Kate Moss, Lara Stone, Malgosia Bela, Margareth Made, Mila Jovovich, Natasha Poly και Rinko Kikuchi.

Η πρώην σύντροφος του Sorrenti, που δεν είναι άλλη από την Kate Moss δήλωσε για εκείνον: ”Λατρεύει τις γυναίκες. Πραγματικά αγαπάει τις θηλυκές φιγούρες και ό,τι τις αφορά”! Ενώ η Mila Jovovich είπε: ”Ο Μario ίσως είναι ο μόνος άνθρωπος για τον οποίο θα έβγαζα τα ρούχα μου”.

Read More

And More