Χ. Παππά στο “Μίλα” για τον τραυματισμό της: “Το Dancing τελείωσε για ‘μένα”

Ένα σοβαρό ατύχημα στις πρόβες του “Dancing on Ice” είχε η Χριστίνα Παππά που την θέτει εκτός παιχνιδιού. Η γνωστή ηθοποιός είχε μια άσχημη πτώση στον πάγο με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο για ακτινογραφίες, όπου διέγνωσαν ότι υπέστη κάταγμα στον κόκυγγα.
Σε δηλώσεις της στο “Μίλα” και την Τατιάνα Στεφανίδου, η Χριστίνα είπε: “Στενοχωριέμαι πολύ που το Dancing τελείωσε γρήγορα για ‘μένα. Λόγω του τραυματισμού μου δεν μπορώ να συνεχίσω στο παιχνίδι. Δυστυχώς μένω εκτός κι αυτό με στενοχωρεί πολύ, γιατί περνούσα όμορφα. Ο γιατρός μου έχει συστήσει για τρεις εβδομάδες να μην κάνω γυμναστική και οποιαδήποτε άλλη άσκηση”.
Παράλληλα, η ίδια παραδέχτηκε πως λόγω του τραυματισμού θα μείνουν πίσω και οι άλλες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά ευτυχώς για εκείνη που δεν έπαθε τίποτε χειρότερο. “Κάνω αποθεραπεία. Πρέπει να ξεκουραστώ και να μείνω για λίγο στο κρεβάτι. Ακόμη πονάω, αλλά ευτυχώς είμαι καλά και δεν έπαθα κάτι χειρότερο”.
Τέλος, η Χριστίνα αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το πόσο αισιόδοξος άνθρωπος είναι δήλωσε: “Νιώθω νικήτρια και ευχαριστώ όλους όσους με έχουν στηρίξει με την αγάπη τους. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία στο Dancing, αλλά εγώ πέρασα υπέροχα”.

Read More

And More