M. Κορινθίου: “Ο Γιάννης κακομαθαίνει την κόρη μας!”

Για το γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη, τη δουλειά της στο θέατρο και την μικρή Ισμήνη μίλησε η Μαρία Κορινθίου στην Ναταλία Γερμανού και το “Μες στην καλή χαρά”.
Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό για το 2011, η Μαρία Κορινθίου ανέφερε πως η χρονιά ήταν πολύ αγχώδης για εκείνη: “Αγχώδης αλλά εντάξει μια χαρά. Με το παιδάκι μου και τον άντρα μου. Αγχωνόμουν για το τι θα κάνω, γιατί η δουλειά μας είναι σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε”, είπε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για την κόρη της Ισμήνη, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως ο μπαμπάς της είναι αυτός που την κακομαθαίνει και δεν της χαλά χατίρι. “Ο Γιάννης την κακομαθαίνει. Είμαι αυστηρή μητέρα, βάζω όρια. Ο Γιάννης λέει, “τι το μαλώνεις το παιδί;”… Εκείνος της κάνει τα χατίρια”, είπε και πρόσθεσε: “Το παιδί μου άλλαξε όλη μου την κοσμοθεωρία. Όλα έρχονται και παρέρχονται. Ωραία και τα φώτα, ωραία και η δουλειά μας. Όμως δεν βάζω τίποτα πάνω από την οικογένειά μου”.

Τέλος, για τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη ανέφερε: “Ο Γιάννης είναι λίγο ελέφαντας. Μπορεί κάτι να έχει γίνει πριν 5 χρόνια και να το θυμάται. Και να στο χτυπήσει εκείνη την ώρα αλλά αυτό τον άνθρωπο τον λατρεύω”.

Read More

And More