Χ. Χωμενίδης: Όλο το παρασκήνιο για τη δήθεν αυτοκτονία του! Τι λέει ο ίδιος

Όταν το πρωί της Δευτέρας κάποιο blog ανάρτησε την “είδηση” πως ο Χρήστος Χωμενίδης αυτοκτόνησε, πολλοί έπεσαν στην παγίδα. Ιστοσελίδες αναπαρήγαγαν το θέμα, χωρίς να διασταυρώσουν την πληροφορία… Δεν άργησε να μαθευτεί η αλήθεια και να αποκαλυφθεί ένα… παρασκήνιο.
Ο συντάκτης που ανέβασε τη συγκεκριμένη “είδηση” ανέφερε πως ο γνωστός συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στις 07:45 το πρωί της Δευτέρας, αφήνοντας τρία ιδιόχειρα σημειώματα. Επικαλούμενος μάλιστα ως πηγή το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων “ενημέρωνε” πότε και που θα γινόταν η κηδεία. Φυσικά, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ίσχυε!
Λίγο μετά την αναπαραγωγή της ψευδούς είδησης, ήρθε η διάψευση του ΑΠΕ, σύμφωνα με την οποία ουδέποτε μετέδωσε ότι ο Χρήστος Χωμενίδης αυτοκτόνησε.
Σαστισμένος ο γνωστός συγγραφέας χαρακτήρισε “άθλια” την “είδηση” και αποκάλυψε πως πρόκειται για μια προσπάθεια συκοφάντησής του. Ο ίδιος εξηγεί ότι όλο αυτό ξεκίνησε από μια ανάρτησή του στο Facebook στην οποία έγραφε ότι ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος πέθανε, ουσιαστικά, δυο φορές. “Ο ένας θάνατος επήλθε από χέρια τρελαμένου μπάτσου και ο άλλος από ανθρώπους άσχετους με τον νεκρό οι οποίοι, αλλοιώνοντας ακόμη και το όνομά του αποκαλώντας τον Αλέξη και όχι Αλέξανδρο όπως τον φώναζε η μητέρα του, τον χρησιμοποίησαν ως μέσο για δική τους επανάσταση ή εκτόνωση. Σε καμία θρησκεία ή ιδεολογία δεν τιμάται ένας νεκρός με κάψιμο καταστημάτων”.
Μετά την ανάρτηση για τον Γρηγορόπουλο “ακολούθησε οχετός ύβρεων στη σελίδα μου. Κάποιος έγραψε “έρχονται κρεμάλες”!”, τόνισε στα “Νέα” ο συγγραφέας, προσθέτοντας: “Θα κυνηγήσω το θέμα δικαστικά για να μη συμβεί το ίδιο σε άλλον… Σκεφτείτε η κόρη μου να ήταν πιο μεγάλη και να μάθαινε στο σχολείο αυτή την είδηση”.

Read More

And More