Δ. Καμπούρη: “Κρίση έχουν περάσει όλα τα ζευγάρια”

Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε στο περιοδικό “Hello” για το αν περνάει κρίση η σχέση της με τον σύντροφό της Βαγγέλη, για το πόσο πολύ έχει αλλάξει από τότε που έγινε μητέρα, αλλά και για το πως είναι ως μπαμπάς ο Βαγγέλης…

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που την θέλουν να χωρίζει με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη, η ίδια είπε: “Είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσω για θέματα που ούτε εγώ η ίδια δεν έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου. Κρίση νομίζω πως έχουν περάσει όλα τα ζευγάρια στον κόσμο. Δεν είναι λέξη που δεν έχουμε ξανακούσει. Απλά θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς να μπω στη διαδικασία να πρέπει να μιλήσω για οτιδήποτε συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή.”

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι δεν είναι η Δέσποινα που ήταν: “Δεν είμαι η Δέσποινα που ήμουν πριν. Έχουν αλλάξει όλα προς το καλύτερο θεωρώ. Αισθάνομαι πως έγινα καλύτερος άνθρωπος. Συγχωρώ πολύ πιο εύκολα τους άλλους και με ενδιαφέρει να εξετάζω τα κίνητρα κάποιου που κάνει κάτι άσχημο. Παλιότερα ήμουν εγωίστρια, αγαπούσα τον εαυτό μου. Τώρα με ενδιαφέρει μόνο να είναι καλά η κόρη μου.”
Τέλος δήλωσε πως ο Βαγγέλης είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου: “Η κόρη μου είναι πολύ τυχερή. Την αγαπάει πολύ, της αφιερώνει χρόνο, πάνε βόλτες οι δυο τους. Έχουν ήδη χτίσει μια ζεστή και αγαπησιάρικη σχέση. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανατροφή της, στο μεγάλωμά της. Είναι τρυφερός, τη φιλάει συνέχεια, τη βγάζει φωτογραφίες. Είμαι τυχερή αλλά αυτή την αίσθηση για τον Βαγγέλη την είχα από πριν. Γι’ αυτό και δεν ήρθε τυχαία το μωρό στον κόσμο.”

Read More

And More