Γ. Αρναούτογλου: Όλο το παρασκήνιο της γνωριμίας του με την νέα του σύντροφο!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ερωτευμένος και δεν φοβάται πια να το κρύψει. Ο γνωστός παρουσιαστής που βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Νικόλ Κοτόβος περνά μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό, αλλά φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι.
Πώς έγινε όμως, η γνωριμία του Γρηγόρη με την Νικόλ; Τι είναι αυτό που μάγεψε την επιχειρηματία με τα cupcakes στο γνωστό παρουσιαστή; Όλη την αλήθεια αποκάλυψε στο “Πρωινό Mou” o Γιώργος Λιάγκας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα μεσημέρι ο Γρηγόρης είχε βρεθεί για φαγητό στο εστιατόριο του Πέσκια, που βρίσκεται δίπλα στο ζαχαροπλαστείο της Νικόλ στην Κηφισιά. Την ίδια μέρα εκείνη περίμενε ένα φορτηγό να της φέρει τα νέα έπιπλα για το μαγαζί της. Όταν έφθασε το φορτηγό και λόγω του μποτιλιαρίσματος που έγινε στο δρόμο, υπήρξε ένταση ανάμεσα στη Νικόλ και τον οδηγό.
Βλέποντας το περιστατικό ο Γρηγόρης άφησε το γεύμα του και βρέθηκε κοντά της, βοηθώντας την να λύσει τη διαφορά. Ενώ, λίγα λεπτά αργότερα ως σωστός getleman την βοήθησε να μεταφέρει τα νέα έπιπλα στο μαγαζί. Η Νικόλ ένιωσε γοητευμένη και έσπευσε να τον ευχαριστήσει! Και κάπως έτσι… ξεκίνησε ένας μεγάλος έρωτας!

Δες το video

Read More

And More