Ε.Τσαγκά στο TLIFE: “Μην έχετε άγχος με την εξωσωματική”!

Η ανκοργούμαν του τηλεοπτικού σταθμού Star, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People, μίλησε με ειλικρίνεια, για τη λαχτάρα της να γίνει μητέρα, τις ανησυχίες και την απογοήτευση των αποτυχημένων προσπαθειών εξωσωματικής γονιμοποιήσης, αλλά και την απόλυτη ευτυχία που ζει περιμένοντας τα δίδυμα.

Η Ελένη Τσαγκά, άνηκε στο 25% των γυναικών που δεν μπορεί για ανεξήγητους λόγους να τεκνοποιήσει. Δεν σκέφτηκε όμως να το βάλει κάτω. Παραδέχεται ότι εδώ και τρία περίπου χρόνια που είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της, Δημήτρη Τζανετάτο, τον γιό του ιδρυτή και συνεχιστή της Endeavor Shiping (Lines), έκανε πολλές εξωσωματικές, που δυστυχώς δεν είχαν επιτυχία. Αυτός ήταν ο άνθρωπος που με κάθε τρόπο προσπαθούσε να της τονώσει το ηθικό. Μάλιστα, η ίδια αποκαλύπτει ότι σε κάθε προσπάθεια εξωσωματικής της ετοίμαζε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να ξεχνιέται.

Δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι η περίοδος αυτή για εκείνη ήταν επίπονη και ψυχοφθόρα. Μάλιστα, πριν κάνει την τελευαία -και τυχερή- εξωσωματική είπε: “Τελείωσαν όλα και θα πορευτώ έτσι”, ενώ παραδέχεται ότι ζήτησε τη στήριξη ψυχολόγου, προκειμένου να ξεπεράσει την επιθυμία της να γίνει μητέρα. “Σκεφτόμουν ότι είμαι αχάριστη, γιατί τα είχα όλα. Είχα παιδιά, τις δύο κόρες του άντρα μου, την Εβίτα και την Ελένη που με αγαπάνε πολύ, καλή δουλειά, εξαιρετικό σύζυγο και την υγεία μου”, ανέφερε εκτός των άλλων η γνωστή παρουσιάστρια.

Είχε χάσει πια κάθε ελπίδα ότι θα μπορούσε κι εκείνη να ζήσει την εμπειρία της μητρότητας, όπως την ονειρευόταν όταν και πάλι ο φύλακας άγγελός της, Δημήτρης την έπεισε να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια. “Την έκανα, αλλά ήμουν σίγουρη ότι δεν θα πετύχει. Έβγαινα, χόρευα, ξενυχτούσα. Δεν πρόσεχα”, αναφέρει στην συνένετευξή της.
Κι όμως, οι προσπάθεις απέδωσαν καρπούς. Σήμερα, βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας το γιό και την κόρη της.

Το TLIFE, επικοινώνησε με την Ελένη Τσάγκα και της ζήτησε να δώσει μια συμβουλή στις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδιά με την μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

“Το μόνο που μπορώ να τους πω είναι να μην έχουν άγχος. Όταν άφησα το άγχος πίσω μου και δεν ασχολιόμουν με το θέμα, τότε συνέλαβα παιδί..παιδιά! Εγώ έβγαινα, διασκέδαζα δεν έδινα σημασία σε αυτό που έκανα, καθόλου. Όταν έκανα την προσπάθεια, απέτυχα διότι είχα υποβαθμίσει το θέμα. Ακόμα δεν έχω τελειώσει, τον Οκτώβριο θα γεννήσω. ”

Read More

And More