Ρ. Αμπράμοβιτς: 6 εκατ. ευρώ για το πρωτοχρονιάτικο πάρτυ με τους Red Hot Chili Peppers!

Ένα ξεχωριστό πάρτυ που θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά θέμα συζήτησης στους κοσμικούς κύκλους της ξένης showbiz ετοιμάζει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Ο Ρώσος μεγιστάνας έχει ζητήσει από τους Red Hot Chili Peppers να αναλάβουν τη διασκέδαση των 300 εκλεκτών καλεσμένων του.

Σύμφωνα με την “Telegraph”, o γνωστός δισεκατομμυριούχος σκοπεύει να ξοδέψει φέτος πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ για το πρωτοχρονιάτικο πάρτυ που θα γίνει στο νησάκι της Καραϊβικής στο St Barts. Εκεί οι καλεσμένοι θα μπορέσουν να απολαύσουν την αλλαγή του χρόνου κοντά στις πισίνες και τα παραθαλάσσια bungalows. Το dress code της εκδήλωσης είναι “island chic” και η αλλαγή του χρόνου θα γίνει πάνω σε ένα υπερπολυτελές γιοτ.

Η διασκέδαση θ΄ αρχίσει νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου και θα τελειώσει στις 4.00 το πρωί της Πρωτοχρονιάς. Οσο για τον κατάλογο των καλεσμένων, αυτός τηρείται μυστικός.

Μάλιστα, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι διάσημοι περιμένουν την πρόσκληση του μεγιστάνα και της αγαπημένης του Dasha Zhukova. Στα πρωτοχρονιάτικα events, άλλωστε, που πραγματοποιεί κάθε χρόνο εμφανίζονται μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα. Τις περασμένες χρονιές είχαν βρεθεί εκεί η Beyoncé, οι Black Eyed Peas, η Demi Moore, η Ellen DeGeneres και πολλοί άλλοι.

Read More

And More