Ε. Μουτάφη: “Δεν ξέρω αν θα άντεχα την απιστία!”

Για τον έρωτα, τη μητρότητα, τη σχέση της και τις φήμες για το χωρισμό με τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και το νέο τηλεοπτικό ρόλο που υποδύεται στην καθημερινή σειρά του Mega “Κλεμμένα όνειρα” μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη.
Μιλώντας, αρχικά, για το ρόλο της νεαρής μητέρας που υποδύεται στη σειρά και το αν θα ήθελε και η ίδια να γίνει μανούλα, δήλωσε σε συνέντευξή της στο “TV Έθνος”: “Έχει πολύ ενδιαφέρον για εμένα, γιατί μπαίνω στη διαδικασία να ψάξω να βρω πράγματα που δεν έχω βιώσει. Σαφώς θέλω πολύ να γίνω γονιός. Και στην ηλικία που είμαι πια θέλω να γίνω. Απλώς θα ήθελα να γίνω σωστός γονιός”.
Πώς είναι όμως η ίδια στο θέμα του έρωτα;
“Όταν ερωτεύομαι είμαι πολύ δοτική. Δίνομαι στο συναίσθημά μου. Δεν έχει νόημα για εμένα ο έρωτας, αν δεν δίνεσαι και δεν είσαι 100% εκεί”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στην ερώτηση αν θα άντεχε την προδοσία και αν θα παραδεχόταν η ίδια μια δική της απιστία απάντησε: “Δεν ξέρω αν θα το άντεχα. Δεν είμαι απόλυτη. Σαφώς είναι πληγή, είναι άσχημο και δεν ξέρω αν ξεπερνιέται. Μέχρι τώρα δεν μου έχει συμβεί. Αν αυτός ο άνθρωπος μου έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα μου και έρθει να μου το πει, τότε θα λειτουργήσω αντίστοιχα. Δεν θα πετάξω μια μεγάλη σχέση και μια ζωή έτσι απλά, αν ο άλλος το χειριστεί σωστά”.

Τέλος, για την προσωπική της ζωή και τα όσα ακούγονται για τη σχέση και το χωρισμό με τον Γιώργο Κιμούλη ανέφερε: “Δεν έχω κανένα λόγο να προκαλώ. Αν με ρωτήσει κάποιος κάτι, θα απαντήσω κι ούτε κρύβομαι από το πρωί ως το βράδυ. Ούτε προβάλλω όμως τη ζωή μου… Τα ΜΜΕ με έχουν σεβαστεί πολύ. Και θεωρώ ότι έχει να κάνει με τη συμπεριφορά μου. Αν δεν τα σεβαστείς και είσαι άνθρωπος που πουλά τη ζωή του, τα Μέσα θα σε εκμεταλλευτούν”

Read More

And More