Κ. Ρένεση: Τι απαντάει για τις φήμες για σχέση με τον Κ. Σπυρόπουλο!

Η Κλέλια Ρένεση μίλησε στην εφημερίδα “Real life” για τις φήμες που την θέλουν τρίτο πρόσωπο στον χωρισμό του Κώστα Σπυρόπουλου, για τον γάμο, για την σέξι πλευρά της, αλλά και για το πόσο εύκολα πληγώνεται!

Η όμορφη ηθοποιός για τις φήμες που την θέλουν τρίτο πρόσωπο στον χωρισμό του σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλου, δήλωσε: “Είναι πολύ αστείες… Η σχέση μας είναι αυστηρά επαγγελματική, παίζουμε μαζί στη σκηνή, τον σέβομαι, είναι ο σκηνοθέτης μου, έχουμε μια πολύ καλή επαγγελματική σχέση. Τον γνώρισα πριν από 3 μήνες.”

Για τον γάμο αποκάλυψε: “Μπορεί να παντρευτώ και μια και δυο και πέντε φορές, μπορεί και να μην το κάνω. Δεν πιστεύω στο για πάντα, με την έννοια πως δεν μπορεί να σφραγιστεί κάτι ερωτικά για πάντα. Δεν πιστεύω πως ένας άνθρωπος μπορεί να είναι το αντικείμενο του πόθου για πάντα. Η σχέση θα περάσει σε άλλα στάδια, σε αγάπη, συντροφικότητα.”

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι θέλει να είναι σέξι μόνο για τον σύντροφό της: “Μπορεί να έχω περισσότερο σέξι εικόνα, αλλά αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει ο σύντροφός μου. Μπορεί να είμαι τέσσερις φορές πιο σέξι, να γίνω πιο τρελή σε κάποια πράγματα, πολύ πιο ακραία για τον σύντροφό μου. Αυτό το σέξι κομμάτι αφορά την σχέση μου.”

Τέλος δήλωσε ότι πληγώνεται εύκολα: “Ναι πληγώνομαι εύκολα. Χάνω εύκολα την πίστη μου και είμαι πολύ ανεκτική σε πράγματα. Έχω βασικούς κανόνες μέσα μου που τους τηρώ και αν πληγωθώ παραιτούμαι και δεν δουλεύω την σχέση.”

Read More

And More