E. Ράντου: “Έχω βιώσει την κατάθλιψη και ακόμα την παλεύω”

H γνωστή ηθοποιός, Ελένη Ράντου, μίλησε στο περιοδικό “Εγώ” για την κατάθλιψη που έχει βιώσει, αλλά και για την μοναξιά που δεν την αντέχει!

Όσον αφορά την κατάθλιψη που έχει περάσει, η ίδια αποκάλυψε: “Ναι, έχω βιώσει την κατάθλιψη και ακόμα την παλεύω. Δεν είναι γρίπη για να περάσει. Η κατάθλιψη δε σε επισκέπτεται όταν η αιτία είναι προφανής. Αφήνει όμως ωριμότητα, σε κάνει να σκέφτεσαι πολύ και να γράφεις εξαιρετικά! Μια μεγάλη αγωνία, μάλιστα είναι όταν προσπαθεί κανείς να τη συντηρήσει γιατί μέσα από αυτή παίρνει πράγματα. Εμείς οι καλλιτέχνες, καμιά φορά, δημιουργούμε μόνοι μας τη φυλακή μας.”

Η Ελένη δήλωσε ότι δεν αντέχει την μοναξιά, αλλά είναι μοναχική: “Χωρίς επικοινωνία μπορεί να τρελαθώ. Είμαι βαθιά μοναχική, αλλά δεν μπορώ τη μοναξιά. Θέλω να γίνεται φασαρία γύρω μου, ακόμα κι αν εγώ δε συμμετέχω σ’ αυτή.”

Όσο για τα χρήματα; «Πέρασαν πολλά λεφτά από μπροστά μου, αλλά ποτέ δεν έσκυψα να τα μαζέψω. Το θεωρώ και γούρι να μην το κυνηγάω. Νομίζω ότι ο Θεός με αγαπάει και όταν έχω ανάγκη, πάντα μου τα στέλνει», λέει η ηθοποιός.

Read More

And More