Γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε: “Έφθασα πολύ κοντά στο θάνατο!”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο γνωστός σταρ του Χόλιγουντ σε γνωστή εκπομπή του BBC, όπου εξομολογήθηκε πως είχε ένα ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.
Πριν από λίγο καιρό, είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, έκανε surf, με αποτέλεσμα τα πολύ δυνατά και μεγάλα κύματα ν΄ αναποδογυρίσουν τη σανίδα του, κι εκείνος να βρεθεί στο βυθό της θάλασσας. “Ήταν ίσως από τις λίγες φορές, που όσα ειπώθηκαν στα Μ.Μ.Ε δεν ήταν υπερβολικά! Έφτασα δίπλα στο θάνατο”, αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.
Ο λόγος για τον Gerard Butler που γλύτωσε την τελευταία στιγμή τον πνιγμό, παλεύοντας με τα κύματα που έφθαναν κυριολεκτικά τα 4 μέτρα. Ο πρωταγωνιστής από τους “300” βρέθηκε στο show του “Graham Norton” και έφερε στη μνήμη του εκείνες τις άσχημες στιγμές, τις οποίες όμως διηγήθηκε με πολύ χιούμορ.

“Τα κύματα με παρέσυραν, και δεν μπορούσα να σηκωθώ. Ήταν πολύ τρομακτικό! “, είπε και πρόσθεσε: “Άλλαξε η συμπεριφορά μου προς τη δουλειά. Κάποιες φορές το παρακάνω και βάζω τον εαυτό μου σε κίνδυνο. Η τελευταία φορά ήταν και η χειρότερη. Γι΄αυτό και από εδώ και πέρα σκέφτομαι πως καλή η δουλειά, αλλά η ζωή μου έχει πλέον προτεραιότητα”.

Δες το απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Read More

And More