Beyonce: Είχε αποβάλλει, λίγο πριν μείνει έγκυος στην κορούλα της!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Beyonce και ο αγαπημένος της Jay Z μετά την γέννηση της κορούλας τους. Ο γνωστός ράπερ έγραψε ένα τραγούδι για την μικρή του πριγκίπισσα που γεννήθηκε πριν λίγες μέρες. Με αφορμή, μάλιστα, τη γέννηση της μικρής Blue Ivy Carter, ο Jay Z αποκάλυψε πως η Beyonce είχε περάσει δύσκολες ώρες με την αποβολή που είχε, πριν μείνει έγκυος στην κόρη τους.
Ο διάσημος ράπερ, αφιερώνει το νέο του κομμάτι στο μωρό του και στη σύζυγο του, η οποία όπως αναφέρει στους στίχους, πριν μείνει έγκυος με την Blue Ivy, είχε ξαναμείνει, αλλά απέβαλε. Το τραγούδι ονομάζεται “Glory” και είναι μια γλυκιά μπαλάντα.

Σύμφωνα με το Reuters, μέσα από τους στίχους του τραγουδιού, ο Jay Z λέει πως η Beyonce έμεινε έγκυος στο Παρίσι, ενώ περιγράφει τις δύσκολες ώρες που έζησε η γνωστή τραγουδίστρια, όταν έχασε ένα μωράκι, πριν τη γέννηση της κόρης τους. “Την τελευταία φορά, η αποβολή ήταν τραγική. Φοβόμασταν πως είχες εξαφανιστεί. Αλλά όχι μωρό μου, εσύ είσαι κάτι μαγικό… Είναι το πιο εκπληκτικό συναίσθημα. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν το τι νιώθω για σένα μωρό μου . Έβαψα τον ουρανό μπλε, γιατί η μεγαλύτερη μου δημιουργία ήσουν εσύ!”, αναφέρει το τραγούδι.
Ενώ, στο τέλος, ο ίδιος αποκαλεί το παιδί του “Destiny’s Child” και αφήνει να ακουστεί για λίγο το κλάμα του…
Άκουσε το τραγούδι:

Read More

And More