Η Kim Kardashian κέρδισε το βραβείο της πιο αγαπημένης TV star! Τι έγραψε στο twitter!

Είναι η Kim Kardashian και έχει καταφέρει να βγάλει πολλά χρήματα και να συζητιέται πολύ μέσα από το reality που αφορά την ζωή της. Όμως, η τελευταία περίοδος ήταν αρκετά δύσκολη για εκείνη. Ο σύντομος γάμος της με τον μπασκεμπολίστα Kris Hamphries και ο επεισοδιακός χωρισμός τους, είχε κάνει αρκετούς από τους fans της να της γυρίσουν την πλάτη. Επίσης, τα tabloids δημοσίευαν συνεχώς άρθρα για το πόσο κακομαθημένη και αγενής είναι. ‘Ομως, παρόλα αυτά η Kim Kardashian φαίνεται πως εξακολουθεί να έχει το κοινό της το οποίο την ακολουθεί πιστά.

Την περασμένη εβδομάδα έγιναν τα People’s Choice Awards όπου το κοινό ψήφισε τους αγαπημένους τους διάσημους. Τον τίτλο της πιο αγαπημένης τηλεοπτικής stars κέρδισε η Kim Kardashian! Η ίδια ένιωσε τόσο μεγάλη ανακούφιση από το γεγονός που έγραψε στο twitter της: “Ευχαριστώ πολύ όλους σας που με ψηφίσατε στα People’s Choice Awards! Σημαίνει τα πάντα για μένα! Χοχο!”.

Βέβαια, η πρωταγωνίστρια του Keeping Up With The Kardashians δεν παρευρέθηκε στην τελετή απονομής. Ο φωτογραφικός φακός την κατέγραψε λίγο πριν να ισιώνει τα μαλλιά της σε κομμωτήριο στο Los Angeles.

‘Oπως και να ‘χει, πάντως, η Kim είναι τόσο αγαπητή στο κοινό ενώ πέρυσι είχε πάρει το βραβείο για το “Favourite Guilty Pleasure” για το reality, δηλαδή το βραβείο της αγαπημένης συνήθειας για την οποία κάποιος αισθάνεται και λίγο… ένοχος! Ωστόσο, του αρέσει πολύ να το παρακολουθεί!

Read More

And More