Η αδερφή της Beyonce! Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Λέγεται Solange Knowles και είναι η αδερφή της Beyonce. Θα μπορούσαν να είναι και δίδυμες καθώς μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Όμως, εκείνη είναι μικρότερη. Η 25χρονη Solange μάλιστα έχει σώμα με υπέροχες καμπύλες, ακριβώς όπως και η αδερφή της (άλλη μια ομοιότητα!), γι’αυτό και δίκαια την είδαμε σε ρόλο μοντέλου!

Η αδερφή της Beyonce περπάτησε στην πασαρέλα για το fashion show του οίκου Alberta Ferretti που έγινε στο Μιλάνο. Μάλιστα, στο ίδιο catwalk ανέβηκαν η Amber Le Bon, κόρη του frontman των Duran Duran, και η Simon Le Bon, σύζυγός του.

Η αδερφή της Beyonce έκοψε ανάσες με τις υπέροχες καμπύλες της…

Η αδερφή της Beyonce φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα από μετάξι με αναφορές της δεκαετίας του 20. Τα μαλλιά της ήταν άφρο ενώ το μακιγιάζ της αναδείκνυαν το υπέροχο πρόσωπό της.

Στις αρχές αυτής της εβδομάδας, η Solange έγραψε κάτι πολύ συναισθηματικό στο twitter της με αφορμή την γέννηση της ανηψιάς της Blue Ivy Carter.

Την Δευτέρα, λοιπόν, έγραψε στο twitter της: “Το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου!” ενώ αργότερα την ίδια μέρα έγραψε “ώστε αυτό είναι το υπέροχο συναίσθημα του να είσαι θεία”.

Αλλά την επόμενη μέρα, η Solange η οποία είναι μητέρα ενός επτάχρονου αγοριού, έδειξε την εκνευρισμένη διάθεσή της. Αφορμή στάθηκαν οι φήμες ότι οι σωματοφύλακες της Beyonce και του Jay Z φέρονταν πολύ άσχημα στους υπόλοιπους γονείς του Lenox Hill Hospital.

“Υποτίθεται πως είμαστε υπεράνθρωποι και δεν μιλάμε όταν βλέπουμε τους δικούς μας ανθρώπους να ρεζιλεύονται. Είναι ένα από τα δύσκολα πράγματα που μπορεί να αποδεχτεί κανείς.”

Έπειτα, ηρέμησε και έγραψε: “Παρόλα αυτά η ευτυχία και η χαρά που έχω δει και έχω γευτεί με βοηθούν να κρατάω το στόμα μου κλειστό!”

Read More

And More