Beyonce στην πρώτη συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της: “Ο άντρας μου θα αλλάζει πάνες στο μωρό!”

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννηση της κορούλας της έδωσε η Beyonce και μίλησε για του σύζυγό της Jay-Z και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η έλευση του μωρού.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που γέννησε πριν λίγες μέρες ένα πανέμορφο κοριτσάκι στο Lenox Hill Hospital, εξομολογήθηκε ότι o Jay – Z ήταν δίπλα της κατά την διάρκεια του τοκετού και της έδινε κουράγιο. Επίσης, αποκάλυψε ότι ο σύζυγος της θα αλλάζει πάνες στην μικρή τους και τόνισε ότι είναι ένας πολύ καλός και τρυφερός μπαμπάς. “Ο άντρας μου δεν θα έχανε με τίποτα την γέννηση του μωρού. Είναι πολύ προστατευτικός και πιστός και έχει ξετρελαθεί με το μωρό”, δήλωσε UK Star Magazine.
Όσο γι’ αυτά που ένιωσε η ίδια όταν πήρε στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της, η Beyonce είπε: “Τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματά μου. Σίγουρα έχεις μια σύνδεση με το μωρό όταν ξέρεις πως μεγαλώνει μέσα σου, αλλά όταν το παίρνεις για πρώτη φορά στην αγκαλιά σου, δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψεις αυτό που νιώθεις”
Αξίζει να σημειώσουμε, όμως, πως παρόλο που είναι ένα πολύ δημοφιλές ζευγάρι, η μικρή Blue Iny Carter θα μεγαλώσει σαν τα υπόλοιπα παιδάκια μέσα σε μια αγαπημένη οικογένεια που την λατρεύει.

Read More

And More