Η πρώτη συνέντευξη του Seal μετά τον χωρισμό του από τη H. Klum

Μετά από 8 χρόνια σχέσης και 6 χρόνια γάμου, ένα ακόμα αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο! Ο Seal και η Heidi Klum ήταν από τους ανθρώπους που πίστευες, βλέποντάς τους, ότι δεν θα χωρίσουν ποτέ. Όμως οι ίδιοι μας διέψευσαν!

“Όταν παντρεύεσαι, έχεις τις καλύτερες προθέσεις. Όταν λες “δέχομαι” και όταν λες “μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος”… Αυτοί οι όρκοι έχουν αξία, δεν είναι απλά λέξεις”, δήλωσε ο τραγουδιστής μιλώντας στην Ellen DeGeneres.

O Seal έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την είδηση του χωρισμού λέγοντας πως προσπάθησαν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Ο ίδιος υποφέρει από τον χωρισμό αυτό αλλά θα επιδιώξουν ένα διαζύγιο χωρίς εντάσεις.

“Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν”, ανέφερε χαρακτηριστικά. “Δεν είμαστε το μοναδικό ζευγάρι στον κόσμο που χωρίζει”, υποστήριξε ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητα και για τους δύο είναι τα παιδιά τους! “Η αγάπη και ο σεβασμός που έχουμε ο ένας στον άλλο υπάρχει ακόμα. Θεωρώ πως, όταν δυο άνθρωποι τρέφουν αυτά τα συναισθήματα μεταξύ τους, η μετάβαση γίνεται πιο εύκολα”, δήλωσε.

Ο τραγουδιστής πιστεύει πως μπορεί να παραμείνει φίλος με το πρώην μοντέλο. Άλλωστε το γεγονός ότι ακόμα φοράει την βέρα του σημαίνει κάτι για το πως νιώθει για εκείνη. “Επειδή χωρίζουμε δε σημαίνει ότι πρέπει να βγάλω τη βέρα μου. Υπάρχουν πολλά που μας συνδέουν με τη Heidi και θα μας συνδέουν αιώνια», είπε συγκινημένος ο τραγουδιστής”, τόνισε.

“Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά φορώντας τη, οπότε δεν έχω καμία πρόθεση να την αποχωριστώ στο άμεσο μέλλον”, συνέχισε ο Seal. Ο ίδιος πιστεύει ότι δεν μπορεί κανείς να ακυρώνει με ευκολία το παρελθόν του πόσο μάλλον με έναν άνθρωπο που έχει δημιουργήσει μαζί του οικογένεια.

“Αυτό για το οποίο είμαι περισσότερος υπερήφανος για αυτή τη σπουδαία γυναίκα που παντρεύτηκα, και το εννοώ αυτό από τα βάθη της καρδιάς μου, είναι ότι μου χάρισε τέσσερα υπέροχα δώρα, τέσσερα πανέμορφα παιδιά”, εξήγησε ο ίδιος.

Δες απόσπασμα από την συνέντευξη:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Read More

And More