Το πρόβλημα υγείας του Νίκου Χατζηνικολάου – Γιατί μπήκε στο χειρουργείο;

Δύσκολες ώρες πέρασε αυτές τις μέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος μπήκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Ο γνωστός δημοσιογράφος απουσίασε την Παρασκευή από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, κάνοντας τους φίλους και τους συνεργάτες του να ανησυχήσουν για την υγεία του.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκε για τέταρτη φορά στο χειρουργείο μέσα σε διάστημα τριών χρόνων καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση κήλης. Όπως έγραψε και ο ίδιος στο twitter του το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό και έχει αρχίσει να ζει πια με αυτό. Έχει ήδη κάνει δυο κρίσιμα χειρουργεία και αυτή ήταν η τέταρτη φορά που αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο.

Το θετικό είναι πως το συγκεκριμένο χειρουργείο δεν ήταν τόσο σοβαρό κι ότι ο ίδιος είναι ήδη σήμερα πολύ καλά στην υγεία του και ετοιμάζεται να επιστρέψει γρήγορα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Η συγκεκριμένη, πάντως, περιπέτεια τον έχει κάνει να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές του και να δει την πραγματική αξία της ζωής. “Μετά από κάθε περιπέτεια υγεία ανακαλύπτουμε ότι δεν υπάρχουν αυτονόητα. Απολαύστε τα απλά και τα μικρά! Είναι τα πιο σημαντικά”, γράφει στο twitter του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του η οικογένειά του, ενώ δεν ήταν λίγα τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που πήρε από τους φίλους του στο twitter.

Αν και ο Ακης Παυλόπουλος με τον Μάνο Νιφλή, που τον αντικατέστησαν στην εκπομπή της Παρασκευής, προσπάθησαν να καθησυχάσουν το κοινό λέγοντας πως δεν είναι κάτι σοβαρό, το twitter του δημοσιογράφου πήρε φωτιά από τα μηνύματα που του έστειλαν.
Εμείς να του ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More