Ώρες αγωνίας για τον Νίκο Δαδινόπουλο

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς του Νίκου Δαδινόπουλου. Ο γνωστός ηθοποιός μετά την επέμβαση που έκανε βρίσκεται σε κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης.
Αμέσως μετά το τέλος της σειράς “Η ζωή της άλλης”, όπου συμμετείχε ο κ Δαδινόπουλος δίνει τη δική του μεγάλη μάχη. Όλα ξεκίνησαν από εγχείρηση που έκανε στη σπονδυλική στήλη τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και ζητούσε επειγόντως αίμα μέσα από λογαριασμό του στο Facebook. Μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου λίγες ώρες πριν την εγχείρηση ο Νίκος Δαδινόπουλος είχε δηλώσει στην Espresso: “Θα μπω στο χειρουργείο για να μου αφαιρεθεί ένα λίπωμα το οποίο βρίσκεται εν μέσω δύο σπονδύλων και πιέζει τους νευρώνες με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένα είδος παράλυσης στα άκρα. Μετά την αφαίρεση θα αποφορτιστεί το σημείο και θα επανέλθει στην προτέρα κατάσταση”.
Η επέμβαση έγινε με επιτυχία και ο ηθοποιός προσπαθούσε να αναρρώσει στο σπίτι του. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του δεν σταθεροποιήθηκε, όπως αναμενόταν και αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα. Στην απόγνωσή του, στήριξε όλες τις ελπίδες στη συμβουλή ειδικού ο οποίος τον προέτρεψε να κάνει εισαγωγή στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής και Ανοιχτής Νοσηλείας “Ολύμπιον” στα Χανιά. Εκεί θα παραμείνει για διάστημα δύο μηνών μέχρι να επανέλθει.
“Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του”, δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και συμπλήρωσε: “Είμαι καλύτερα, αλλά πρέπει να περάσει ένα διάστημα για να συνέλθω”.

Read More

And More