Β. Χατζηβασιλείου: Δεν θα μπορούσα να παραμείνω τόσα χρόνια με έναν άντρα παρά μόνο με τον άντρα μου!

Το ”Βράδυ” της Παρασκευής καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία συζήτησε μαζί του για τις εξελίξεις στον Alpha, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που μας προσφέρει στιγμές συγκίνησης μέσα από την εκπομπή ”Πάμε Πακέτο”, όσον αφορά στην παραμονή της στον Alpha, ανέφερε: “Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το πόσο καλοί είμαστε πάντως. Εγώ πιστεύω ότι έχει να κάνει και με τις συγκυρίες. Πιστεύω γενικά πως η ζωή είναι συγκυρίες. Έτυχε να έχω ένα συμβόλαιο που τελειώνει τον Ιούνιο που μας έρχεται… Νομίζω ότι αυτό είναι ένας καθρέπτης του τι συμβαίνει γενικότερα στη χώρα. Υπάρχει μια αναταραχή και υπάρχουν απώλειες παντού”.

Η ίδια αισθάνεται τυχερή που σε περίοδο κρίσης μπορεί και εργάζεται…
“Αισθάνομαι πολύ προνομιούχα, πάρα πολύ τυχερή, πολλές φορές νιώθω ενοχές επειδή δουλεύω. Λες και είναι αμαρτία το να δουλεύεις και να παίρνεις τον μισθό σου! Κι όμως αισθάνομαι άσχημα γιατί κάποιοι άνθρωποι πεινάνε, κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν να πληρώσουν τα φροντιστήρια των παιδιών τους, κάποιοι δεν έχουν καν πετρέλαιο να βάλουν στα σπίτια τους και είναι γύρω μου αυτοί οι άνθρωποι, δεν είναι μακριά μου”.

Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει κάποια στιγμή πρωινή εκπομπή
“Η ζήλια είναι ένα συναίσθημα που γενικά δεν το έχω. Είμαι πάρα πολύ καλυμμένη με αυτό που κάνω. Είχα προτάσεις για πρωινό, πολλές φορές. Πιστεύω ότι αυτοί που κάνουν πρωινό είναι πολύ καλοί στη δουλειά τους… Το πρωινό ξύπνημα ήταν ένας από τους λόγους που σταμάτησα να είμαι στον Γιώργο Παπαδάκη”.

Για τον χαρακτήρα της
“Μου αρέσει να χειρίζομαι τις καταστάσεις μέσα στο σπίτι, αλλά μέχρι εκεί… Δεν κρατάω ποτέ κακία και θυμό. Φυσιολογικοί άνθρωποι είμαστε και υπάρχουν και φωνές… Αλλά, άλλο αυτό και άλλο του να κρατάς τον θυμό σου. Εγώ δεν τον κρατάω, τον βγάζω τον θυμό μου. Είμαι εξωστρεφής σε αυτό… Δεν βαριέται ο άλλος δίπλα μου… Την κάνω την αυτοκριτική μου! Ξέρω τι είμαι, ξέρω τι έχω και το έχω πει πως δεν θα μπορούσα να παραμείνω τόσα χρόνια με έναν άντρα παρά μόνο με τον άντρα μου.”

Τέλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος έβαλε την Βίκυ να σημαδέψει με όπλο του paintball, τέσσερα πρόσωπα της τηλεόρασης και να «πυροβολήσει» αυτό το άτομο που δεν συμπαθει ιδιαίτερα… Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η γνωστή παρουσιάστρια έχει κάνει σκοποβολή και είναι άσος στο σημάδι…

Εκείνη αν και στην αρχή είχε κάποιες αντιρρήσεις, έκανε το χατίρι στον οικοδεσπότη της εκπομπής και σημάδεψε… Ο Νίκος Μουρατίδης, λοιπόν, ήταν εκείνος που δέχθηκε πρώτος τα ”πυρά” της και μάλιστα… κατακούτελα. Μετά ακολούθησαν τα υπόλοιπα ”θύματά” της: Άννα Παναγιωταρέα, Ευγενία Μανωλίδου και Ναταλία Γερμανού.

Read More

And More