H M. Mπεκατώρου στο ”Μίλα”: “Δεν θα συγχωρούσα πoτέ μια απιστία”

Μια απολαυστική συνέντευξη έδωσε η Μαρία Μπεκατώρου στο Μίλα! Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς ένιωσε στον τελικό του “Junior Μaster Chef”: “Από χθες το βράδυ που το είδα έχω μια συγκίνηση, ήταν καταπληκτικό το χθεσινό επεισόδιο… Ένιωσα γεμάτη από πολύ ωραία συναισθήματα, τελείωσε ένα όνειρο, ένα ταξίδι για εμένα. Γιατί έτσι το βλέπω ένα όνειρο τηλεοπτικό που πήγε πάρα πολύ καλά. Τα όνειρα που είχαμε για αυτή την εκπομπή πραγματοποιήθηκαν κατά κάποιο τρόπο και νομίζω ότι και εγώ προσωπικά άφησα καλές εντυπώσεις, είπε και συνέχισε: “Αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ γεμάτη γιατί έκλεισε ένας πάρα πολύ ωραίος κύκλος, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, καταπληκτικά παιδιά, μια φοβερή παραγωγή, με βοήθησαν και με στήριξαν πάρα πολύ. Και όλο αυτό ήταν τόσο πολύ, τόσο γεμάτο που έχω αποθέματα για πολύ καιρό ακόμα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα η ίδια περιέγραψε την πρώτη μέρα της στο studio πριν αρχίσουν τα γυρίσματα: “Μπαίνω μέσα και μου λένε: εδώ είναι το καμαρίνι σου, η μακιγιέρ σου, η κομμώτρια και λέω: Τι λέτε ρε παιδιά, τι είναι αυτά τα πράγματα… Το συνηθίζω αυτό κι έρχεται η στιγμή να πάω να κάνω τα γυρίσματα και μπαίνω σε ένα πλατό και λέω στον αρχισυντάκτη: Αποκλείεται, νομίζω ότι δεν θα παίξω εγώ εδώ μέσα… Μου έκανε πολύ εντύπωση, τεράστιο πλατό, πάρα πολλοί άνθρωποι”, ανέφερε κάνοντας χιούμορ.

Τι της έλεγε ο σύζυγός της για το “Junior master chef”‘;
“Χάρηκα πάρα πολύ, το παρακολουθήσαμε και οι δυο με πολύ μεγάλη συγκίνηση και τον είδα και χθες που το βλέπαμε οι δυο μας. Κάποια στιγμή βούρκωσα κι εγώ κι αυτός. Και για τους δυο μας ήταν πολυ ωραίο, συνέβη σε μια πάρα πολύ ωραία στιγμή της ζωής μου. Και μας έχει κάνει οικογενειακώς πολύ χαρούμενους”, δήλωσε.

Δημιουργήθηκε κάποια ανασφάλεια στο σύζυγο της, φετός που αλλάξε η ζωή της;
“Εμείς με τον Αντώνη γνωριστήκαμε όταν εμένα δεν με ήξεραν. Και η μετάβαση για εμένα όπως και για εκείνον έγινε
πολύ φυσιολογικά και ισορροπημένα, βήμα βήμα ανέβηκα και τον είχα στο πλευρό μου. Το ότι εμένα η δουλειά μου φαίνεται είναι πολύ σπουδαίο αλλά και ο Αντώνης κάνει μια δουλειά που με κάνει πολύ υπερήφανη”, αποκάλυψε.

Πώς είναι τα 12 χρόνια σχέσης με το σύζυγό της;

“Θέλει αμοιβαίες υποχωρήσεις, κάποιος κάποιες φορές κάνει παραπάνω… Μια μεγάλη υποχώρηση που κάνω που έχει δίκαιο εκείνος, αλλά εγω καταπιέζομαι, έχει να κάνει με την ακαταστασία, είναι πολύ τακτικός”, εξομολογήθηκε.

Η Μαρία μίλησε για το αν την φλερτάρουν στο δρόμο: “Ποτέ, παλιά που δεν με ήξεραν δεν θυμάμαι, αλλα μπορεί και ναι. Τώρα κανείς… Αλλά μπορεί να μην τους βλέπω ή μπορεί να μην αφήνω περιθώριο για να γίνει αυτό”.

Τέλος αποκάλυψε αν θα συγχωρούσε ποτέ μια απιστία: “Δεν νομίζω, δεν θα συγχωρούσα μια απιστία
από την στιγμή που είναι όλα εντάξει. Αν είναι καλή η σχέση για να απιστήσει κάποιος πρέπει να έχει αλλά προβλήματα, χαμηλής αυτοπεποίθησης “, ανέφερε.

Δες το βίντεο

Read More

And More