Χρηστίδου – Μαραντίνης: Όλη η αλήθεια για την κρίση στο γάμο τους

Μπορεί και οι δυο τους να βρίσκονται σε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής τους αναφορικά με τα επαγγελματικά τους, ωστόσο τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες που θέλουν το γάμο τους να περνά κρίση. Ο λόγος για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη.
Αν και οι δυο τους προσπαθούν να μην προκαλούν με την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή, η κρίση που πέρασε ο γάμος τους αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Ποια είναι, όμως, η αλήθεια;

Πράγματι τον τελευταίο καιρό η Σίσσυ βρέθηκε πολλές φορές μαζί με τον γιο της Φίλιππο-Ραφαήλ στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη. Η γνωστή παρουσιάστρια προτίμησε να περάσει κάποια Σαββατοκύριακα με τους γονείς και τους φίλους της και να επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα της σχέσης της. Οι δηλώσεις, άλλωστε, που είχε κάνει πριν λίγο καιρό σε συνεντεύξεις της, λέγοντας ότι σε μια οικογένεια με παιδί δεν μπορεί να υπάρχει πάθος, προκάλεσαν ποικίλα σχόλια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του “Hello!”, το πρόβλημα επικοινωνίας του ζευγαριού ανήκει στο παρελθόν. Η Σίσσυ και ο Θοδωρής είναι μαζί και νιώθουν πως η κρίση είναι μέρος της συζυγικής τους ζωής. Τα θεμέλια της αγάπης τους είναι ισχυρά και δεν φαίνεται να κλονίστηκαν από μια δύσκολη περίοδο που πέρασαν.
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More