ΜadWalk: Οι super sexy εμφανίσεις, τα απρόοπτα και ο άντρας με τις χρυσές γόβες!

Με πολλές ξεχωριστές εμφανίσεις, ανατρεπτικά στοιχεία, αλλά και μικρά απρόοπτα πραγματοποιήθηκε το χθεσινό MadWalk που είναι το talk of the town των τελευταίων ημερών. Εμείς συγκεντρώσαμε όλα όσα μας έκαναν εντύπωση από τη λαμπερή βραδιά.
Με μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού ξεκίνησε το fashion show της Celia Kritharioti Haute Couture. Η σέξι και “γλυκιά σαν καραμέλα” Δούκισα έκοψε ανάσες και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Στην ίδια girly ροζ ζαχαρωτή διάθεση ήταν και η Demi που τραγούδησε μαζί με τον Μηδενιστή, ανάμεσά σε γιγάντια cupcakes και χωνάκια παγωτό. Η νεαρή τραγουδίστρια έδωσε ρυθμό στη βραδιά και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Ακόμη μια σέξυ εμφάνιση στην πασαρέλα έκανε και η Βίκυ Καγιά. Η οικοδέσποινα της βραδιάς βρέθηκε στο stage με ένα διαφανές μακρύ φόρεμα που έγραφε “mad” στο πίσω μέρος και εντυπωσίασε το κοινό.

Όσο για τα απρόοπτα της βραδιάς. Σε αυτά ανήκει η άτυχη στιγμή της Υβόννη Μπόσνιακ που παραπάτησε και παραλίγο να πέσει, την ώρα που έκανε πασαρέλα.

Δες το video:

Πανικό με τη σέξυ εμφάνισή του προκάλεσε και ο Κώστας Μαρτάκης, αλλά αυτήν τη φορά στα παρασκήνια του show. Ο γνωστός τραγουδιστής που βρέθηκε στο πλευρό της Βίκυς Καγιά και της Μαίρης Συνατσάκη εμφανίστηκε στα backstage φορώντας μόνο μια πετσέτα στη μέση και άναψε φωτιές.
H Ilia Darlin βγήκε στη σκηνή ιππεύοντας ένα άλογο και προκαλώντας με την extreme εμφάνισή της. Ενώ, οι άντρες που έκαναν πασαρέλα, φορούσαν κεφάλια αλόγων…

Τέλος, με μαύρες γόβες ανέβηκε στη σκηνή και ένας από τους χορευτές της Έλενας Παπαρίζου, που μάλλον τις έχει σε πολλά χρώματα αφού στις πρόβες φορούσε χρυσές…

Read More

And More