Adele: Απαντά σε όσους την αποκαλούν χοντρή κι εξηγεί γιατί θα απέχει για 5 χρόνια!

Η Adele αφού σάρωσε τα βραβεία στην φετινή απονομή των Grammy φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της αμερικάνικης Vogue.

Μπορεί να μην διαθέτει τις αναλογίες ενός μοντέλου και πρόσφατα να έγινε τεράστιο θέμα με τον Karl Langerfeld που την αποκάλεσε χοντρή ωστόσο κατάφερε να εντυπωσιάσει! Η τραγουδίστρια διαθέτει αδιαμφισβήτητα ένα υπέροχο πρόσωπο, μία καταπληκτική φωνή αλλά σίγουρα έχει και πολλά να πει…

Εδώ και κάποια χρόνια δουλεύω ασταμάτητα. Η καριέρα μου ήταν πάνω από όλα. Ήρθε η ώρα και η στιγμή να αφοσιωθώ στην σχέση μου”, δήλωσε στην συνέντευξή της αποκαλύπροντας πως θα κάνει ένα διάλειμμα 5 ετών από την μουσική.

“Αρχικά θα γράψω με την ησυχία μου έναν πολύ ωραίο δίσκο. Μετά δεν ξέρω. Θα παντρευτώ. Ίσως κάνω παιδιά. Βέβαια, στο ενδιάμεσο, όλο και κάτι θα… φυτέψω. Γιατί έθεσα ως χρονικό περιορισμό τα πέντε χρόνια; Δεν το ξέρω, τόσο υπολόγισα ότι… χρειάζομαι”, συμπλήρωσε η Adele.

Η σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αναφέρθηκε φυσικά στην σχέση με τον αγαπημένο της Simon Konecki, ο οποίος είναι επίσης μουσικός. Η 23χρονη τραγουδίστρια τόνισε πως λέγοντας αποτελεί αντιπροσωπευτικό παράδειγμα γυναίκας που θέλει να περνάει καλά. “Μαγειρεύω, γελάω και μου αρέσει το σεξ, τι άλλο θέλει άλλωστε ένας άνδρας από μια σχέση;”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο ερώτημα εάν είναι κυκλοθυμική απαντά χωρίς κόμπλεξ: “Εννοείται αυτό παιδιά. Από εκεί που είμαι μες στην καλή χαρά μπορεί να βρίσω κάποιον και να τον πετάξω έξω από το σπίτι μου…”

Αυτό που πουλάει δεν είναι ούτε η εμφάνισή της ούτε η προσωπική της ζωή αλλά η φωνή της! Ωστόσο έκανε μία υπέροχη φωτογράφηση που θα ζήλευαν πολλές διάσημες συνάδελφοί της:

Read More

And More