Κ. Ρένεση: Είναι ζευγάρι με τον Κ. Σπυρόπουλο; Τι απάντησε η ίδια;

Για τις σπουδές που ξεκίνησε στην ιατρική σχολή, την πορεία της στο θέατρο, το ρόλο της στη σειρά του Mega “Με λένε Βαγγέλη” και τις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της Κώστα Σπυρόπουλο μίλησε η Κλέλια Ρένεση.
Η νεαρή πρωταγωνίστρια βρέθηκε στο “Μες στην καλή χαρά” και αποκάλυψε πως ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα γινόταν ηθοποιός και θα μπορούσε να ζει από αυτήν τη δουλειά και να κάνει επιτυχία. “Ποτέ δεν φανταζόμουν, από τότε που ξεκίνησα στη δραματική σχολή ότι θα γίνω ηθοποιός, θα μπορώ να ζω από αυτό και θα συναναστρέφομαι με ανθρώπους του χώρου”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τις σπουδές της στην ιατρική, δήλωσε: “Ξεκίνησα στη σχολή, αλλά κατάλαβα ότι δεν το μπορούσα. Ήθελε μεγάλη συγκέντρωση και θα ήταν χάσιμο χρόνου και χρημάτων”.
Όσον αφορά στις φήμες που κυκλοφόρησαν και την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της Κώστα Σπυρόπουλο στη θεατρική παράσταση “Αθώος η ένοχος”, απάντησε: “Γελάω όταν ακούω αυτά τα πράγματα. Γέλασα πολύ. Το ότι κάναμε μια ερωτική σκηνή στο σανίδι, δεν σημαίνει κάτι. Νομίζω, όμως, ότι έδωσαν μεγάλη βάση σε αυτό το θέμα, επειδή και ο Κώστας έχει κάποια προσωπικά θέματα που τον απασχόλησαν τον τελευταίο καιρό και γι’ αυτό το συνέδεσαν.”
Τέλος, για τα γυρίσματα του “Με λένε Βαγγέλη”, η Κλέλια Ρένεση μπορεί να μην παίζει στο επόμενο επεισόδιο, αλλά τουλάχιστον για αυτήν την εβδομάδα υπάρχει προγραμματισμένο γύρισμα για τη συγκεκριμένη σειρά.

Read More

And More