Α. Σκλεναρίκοβα: “Ο Κριστιάν υπήρξε η μεγαλύτερή μου αγάπη”

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα μίλησε για την μεγαλύτερη αγάπη της και τον χωρισμό της, για την νέα της σχέση, για το μητρικό ένστικτο που έχει ξυπνήσει μέσα της, αλλά και για τις πρώτες της ρυτίδες!

Η ξανθιά καλλονή μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύντροφό της, Κριστιάν Καρεμπέ: “Δυσκολεύομαι να μιλήσω για τον χωρισμό μου γιατί θα κλάψω. Ο Κριστιάν υπήρξε η μεγαλύτερη αγάπη μου. Η μόνη αγάπη μου! Είναι ο ιδανικός άντρας για να είσαι μαζί του. Κράτησε 15 χρόνια και είναι τέλειο που έζησα αυτή την εμπειρία. Δεν έχουν όλη την ευκαιρία να το ζήσουν αυτό! Μέχρι που κάποια στιγμή μεγαλώνεις και όλη σου η ζωή αλλάζει”,δήλωσε στην εφημερίδα “Real” .

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή της και συγκεκριμένα Αρμένιος επιχειρηματίας: “Το δυσκολότερο πράγμα είναι ο πόνος του χωρισμού. Αλλά ναι… προχώρησα. Η ζωή συνεχίζεται. Δεν αποκλείω το να παντρευτώ δεύτερη φορά, αρκεί να έβρισκα την αγάπη που θα με ικανοποιούσε. Είναι σημαντικό να βρεις ένα συνοδοιπόρο ζωής, έναν άνθρωπο για να μοιράζεσαι πράγματα σε καθημερινή βάση. Είναι υπέροχο να βρεις ένα άνθρωπο που να είναι συμβατός μαζί σου σε κάθε επίπεδο. Και δύσκολο. Αλλά το έχω ζήσει οπότε τώρα πια ξέρω τι θέλω.”

Η Αντριάνα δήλωσε πως ο σκύλος της, της ξύπνησε το μητρικό ένστικτο: “Το θέλω κι εγώ, αλλά περισσότερο το θέλουν οι άλλοι γύρω μου! Είμαι πολύ προστατευτική με όλους! Λέω για παράδειγμα στην μητέρα μου “πρόσεχε ντύσου καλά” και εκείνη μου απαντάει “κάνε ένα παιδί και άσε μας ήσυχους!” Για να μην πω για τον σκύλο μου…Μου έχει ξυπνήσει τόσο πολύ το μητρικό ένστικτο που σε λίγο ο σκύλος μου θα πάει σχολείο! Κι νόμιζα ότι δεν το είχα αυτό το ένστικτο.”

Τέλος, το πανέμορφο μοντέλο αποκάλυψε ότι δεν έχει πρόβλημα που μεγαλώνει: “Πρώτη φορά που είδα ρυτίδες ήμουν 27 χρονών. Δύο μέρες μετά βέβαια είχαν φύγει. Αλλά όταν συμβαίνει αυτό επικεντρώνεις στα σημεία που είναι ακόμη όπως τα ήξερες. Γιατί ούτως ή άλλως δεν έχεις επιλογή. Μεγαλώνεις. Τι θα κάνεις; Θα τρέχεις στους γιατρούς και θα κάνεις εγχειρήσεις για να γίνεις σαν μπαλόνι; Είναι καλύτερα λοιπόν να αποδεχθείς το πέρασμα του χρόνου και να αφήσεις την ευτυχία να κάνει την δουλειά της. Να βγάζεις το καλύτερο από μέσα σου. Να σκέφτεσαι θετικά και να μην ξεχνάς ότι αυτό συμβαίνει σε όλους.”

Read More

And More