Η κόρη της W. Houston έκανε χρήση ναρκωτικών, λίγο μετά την κηδεία της μητέρας της!

Δεν μπόρεσε να αντέξει τον πόνο από τον χαμό της μητέρας της και λίγες ώρες μετά την κηδεία της, εξαφανίστηκε. Ο λόγος για την Bobbi Kristina Brown, την 18χρονη κόρη της Whitney Houston που ήταν συντετριμμένη στην κηδεία της σταρ του τραγουδιού. Η νεαρή Bobbi, λίγες ώρες μετά την ταφή την μητέρας της, απομακρύνθηκε από την οικογένειά της και βρέθηκε να κάνει χρήση ναρκωτικών.
Η 18χρονη που είχε μεταφερθεί δυο φορές στο νοσοκομείο μετά την είδηση του θανάτου της Whitney, ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Έτσι λίγο μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία προσπάθησε να μείνει μόνη της. Ενώ, η υπόλοιπη οικογένεια πήγε στο εστιατόριο Newark, εκείνη έκανε χρήση ναρκωτικών. “Πανικοβληθήκαμε όλοι, ψάχναμε την Bobbi στο κινητό της και δεν μπορούσαμε να την βρούμε”, δήλωσε οικογενειακή της φίλη.

“Η μητέρα της Whitney, Cissy ήταν σε άσχημη ψυχολογία και μέσα στη σύγχυση η Bobbi κατάφερε να φύγει χωρίς να την αντιληφθούμε”, είπε η ίδια πηγή και συνέχισε: “Οι δικοί της φοβούνται πολύ. Δεν κατάφεραν να σώσουν την Whitney από τα ναρκωτικά και φοβούνται μην συμβεί το ίδιο και στην κόρη της”.

Read More

And More