1000 και 1 νύχτες: Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχημένης σειράς;

Τις καρδιές των Ελλήνων τηλεθεατών φαίνεται πως κλέβει το λαμπερό ζευγάρι της επιτυχημένης τουρκικής σειράς ‘Χίλιες και μια Νύχτες” που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι Ονούρ και Σεχραζάτ, που βρίσκεται μαζί και στη ζωή, έχει καταφέρει να αποδώσει το πάθος και τη χημεία του στη μικρή οθόνη, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να παρακολουθούν φανατικά τη σειρά. Ο Halit Ergenc, που υποδύεται τον Ονούρ και η Berguzar Korel, η τηλεοπτική Σεχραζάτ, όπως είχε αναφέρει το TLIFE, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς και αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή.

Παρόλο που ο Halit Ergenc, ήταν μόνο ενάμισι χρόνο παντρεμένος με την Gizem Soysalli δε δίστασε να διαλύσει το γάμο του μέσα σε μία νύχτα για να είναι μαζί με την αγαπημένη του Berguzar Korel, την οποία και έκανε γυναίκα του, στις 7 Αυγούστου του 2009, λίγο μετά την έκδοση του διαζυγίου του. Το λαμπερό ζευγάρι έχει ένα μικρό αγοράκι τον Ali, που είναι μόλις 4,5 μηνών.

Η σειρά που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Τουρκία το 2006, σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης που άγγιξε το 40%, γεγονός που την έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή σε όλη την τούρκικη κοινωνία.

Στην Ελλάδα, προβλήθηκε για πρώτη φορά από το Μακεδονία TV και αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται στην prime time του Ant1. Τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά, ενώ βρίσκεται απέναντι από το δημοφιλές σίριαλ του Mega, “Η ζωή της άλλης”, είναι ιδιαίτερα υψηλά.

Ο Ant1 πάντως έχει μεγάλες προσδοκίες από τη σειρά, καθώς σκοπεύει να φέρει αέρα Ανατολής στις καλοκαιρινές βραδιές, βαδίζοντας στα χνάρια του Mega, που πρώτο έφερε στην Ελλάδα το γνωστό τουρκικό τηλεοπτικό ζευγάρι του Νίκου και της Ναζλί, που είχε μεγάλη επιτυχία. Η συνταγή φαίνεται δοκιμασμένη και αναμένεται να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αφού δεν είναι λίγα τα πηγαδάκια των κυριών που μιλούν για τον έρωτα του Ονούρ και της Σεχραζάτ!

Εξάλλου, οι “Χίλιες και μία νύχτες” συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν ένα σίριαλ… επιτυχία! Το δράμα συναντά τον έρωτα και το μυστήριο, σε μια συνταγή που δύσκολα θα αφήσει και τους Έλληνες ασυγκίνητους!

Read More

And More