Κ. Μαρτάκης στο “Μίλα” για την παράσταση και το καυτό φιλί με την Ψυχράμη!

Για το ρόλο του στο μιούζικαλ που πρωταγωνιστεί, το φίλι με την Αντιγόνη Ψυχράμη και το αν θα θέλει να γίνει πατέρας μίλησε ο Κώστας Μαρτάκης στο “Μίλα”.
Ο Κώστας μίλησε για το ρόλο που υποδύεται στο μιουζικάλ “Rent”: “Κάνω ένα ρόλο με κυρίως τραγούδι και λίγο πόζα, αλλά τελείως διαφορετικό από εμένα. Παίζω ένα ξεπεσμένο ροκ σταρ που είναι ασθένης του aids, έκανε χρήση ναρκωτικών και έχει και κατάθλιψη επειδή έχει πεθάνει η κοπέλα του”.
Παράλληλα αποκάλυψε ότι διάβασε και είδε πολλές ταινίες και ότι είχε ένα μήνα για να μάθει τα τραγούδια, το ρόλο και να μπεί σε όλο αυτό. Ο ίδιος δήλωσε “Ήταν δύσκολο αλλά παρά πολύ γοητευτικό… Αλλά έχω την ικανότητα να μπορώ να δημιουργήσω εικόνες, και να φτιάξω μια δική μου φανταστική ιστορία ώστε να μπω μέσα στο τραγούδι”.
Όσον αφορά το φίλι που ανταλάσσει με την Αντιγόνη Ψυχράμη επί σκηνής ανέφερε: “Έχει παραξηγηθεί αυτό το φιλί, η παράσταση έχει πολλά φιλία, δεν είναι όλη η παράσταση ένα φιλί, περνάει πολύ ωραία μηνύματα η παράσταση. Έχει happy end και δείχνει πόσο μπορεί να βοηθήσει η αγάπη ακόμα και σε ασθένειες όπως το aids. Εγώ μέσα από το έργο έχω ανακαλύψει κομμάτια του εαυτού μου που δεν ήξερα ότι τα έχω και κομμάτια που δεν ήθελα να θυμάμαι, λειτουργεί και σαν ψυχανάλυση η παράσταση”.
Ο Κώστας μίλησε για την ανηψιά του που έχει ξετρελαθεί μαζί της και έκανα το όνομα της τατουάζ: “Έχω τρελαθεί μαζί της θέλω να γίνω πατέρας. Θεωρώ ότι η πραγματική ολοκλήρωση δυο ανθρώπων είναι τα παιδιά, είναι θείο δώρο. Δεν τα προγραμματίζεις όμως αυτά και εκεί είναι το ωραίο”.
Τέλος ο γνωστός τραγουδίστης ανέφερε ότι η επίσημη πρεμιέρα είναι στις 6 Μαρτίου και σε αυτές τις δυο εβομάδες τα εισητήρια κοστίζουν 10 ευρώ και επειδή η παράσταση απευθύνεται και σε νέο κόσμο το εισητήριο είναι αρκετά φτηνό και θα συνεχίσει να είναι και τις επόμενες εβδομάδες.

Read More

And More