«Πέθαναν» και τον Mr. Bean

Τα κακά νέα μαθαίνονται γρήγορα! Ένα μήνυμα στο twitter από έναν χρήστη και το μαντάτο «κυκλοφόρησε» σε χρόνο… dt! «Φρέσκα νέα από τη Βρετανία, ο Rowan Sebastian Atkinson (γνωστός και ως Mr. Bean) πέθανε σήμερα το απόγευμα», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο Michael Robert Meras. Και ακολούθησε το μήνυμα RIP Rowan Attkinson.

Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει πανικό στο διαδίκτυο! Μέχρι και η Wikipedia «παρασύρθηκε» και έβαλε την 26η Φεβρουαρίου ως ημέρα θανάτου του Βρετανού ηθοποιού.

Δυο ώρες μετά, ο νεαρός από τις Φιλιππίνες ζήτησε συγγνώμη για το… αστείο! «OMG! Εγώ ξεκίνησα το tweet RIP Rowan Attkinson, ήταν απλά ένα αστείο» έγραψε και μια ώρα μετά έγραψε: «Κλείνω τώρα. Συγγνώμη παιδιά, το RIP Rowan Attkinson ήταν απλά ένα αστείο. Συγγνώμη, δεν περίμενα ότι θα έπαιρνε τέτοια διάσταση».

Ο Βρετανός κωμικός ηθοποιός ζει και βασιλεύει, ενώ πολλοί χρήστες του twitter άρχισαν να κάνουν πλάκα λέγοντας πως «RIP» σημαίνει… «Really Inspiring Person»! Ο ίδιος, στο twitter του, δεν έκανε κανένα σχόλιο…

Ο Rowan Attkinson όμως δεν είναι ο μοναδικός για τον οποίο κυκλοφορεί η φήμη πως έχει πεθάνει. Κάτι ανάλογο έχει γίνει για τον Owen Wilson, τον Charlie Sheen, τον Adam Sandler, τον Eddie Murphy , τον Morgan Freeman, τον Bon Jovi.

Φυσικά και στην Ελλάδα συμβαίνουν αντίστοιχα! Θυμίσου τον ψεύτικο θάνατο του Tus αλλά και την δήθεν αυτοκτονία του δημοσιογράφου συγγραφέα Χρήστου Χωμενίδη.

Read More

And More