Γίνε φίλος του Σάκη, της Έλενας και της Βίσση!

“Και η Παπαρίζου έχει twitter!»Το μήνυμα στο msn από την αρχισυντάκτρια μου, μου δημιουργεί διάφορους συλλογισμούς «Τώρα το ανακάλυψε;», «Ποιος της έμαθε το msn;», «Ξέρει τι είναι το twitter;». Μία λακωνική απάντηση θα της δηλώσει πώς έχω το ρεπορτάζ: «…Ναι, το γνωρίζω!». Γιατί δεν είναι μόνο η γνωστή τραγουδίστρια που ακολουθεί το ρεύμα της μόδας, αλλά αρκετοί έλληνες καλλιτέχνες, έχουν ανακαλύψει το Twitter και κάποιοι φροντίζουν να το ανανεώνουν συνεχώς!

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Με μία απλή φωτογράφια, η Έλενα Παπαρίζου υποδέχεται τους φίλους της στο Twitter. Στο status της δείχνει την ικανοποίηση της για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του καινούριου της video clip, λέγοντας χαρακτηριστικά: «yupi, βρίσκοναι στα γυρίσματα του νέου μου κλι, για το τραγούδι ψάχνω την αλήθεια» και λίγο πιο κάτω ευχαριστεί τους θαυμαστές της για τα σχόλια που κάνουν για το πρόσωπο της.

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

Ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο ίδιος είτε με την επαγγελματική του φωτογραφική μηχανή είτε με το κινητό του. Στο τελευταίο status του, μιλάει για την συναυλία του στην Θεσσαλονίκη και το πόσο ωραία ήταν, ενώ ψάχνοντας λιγάκι παραπάνω το προφίλ του, θα εντοπίσουμε ένα βίντεο που τράβηξε ο ίδιος και μόνταρε από τον κήπο του σπιτιού του.

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ
Η Καλομοίρα θέλει σούσι και αυτό δηλώνει στο twitter της. Μας πληροφορεί ότι μόλις επέστρεψε από τις πρόβες της, είναι εξουθενωμένη και ταυτόχρονα στενοχωρημένη που δεν μπορεί να ανεβάσει φωτογραφίες της επειδή είναι χαλασμένο το κινητό της. Φροντίζει όμως να ανανεώνει ενημερώνει συνεχώς για ότι κάνει, και μάλιστα την περίοδο που βρισκόταν στην Αμερική, ανεβάζε συνεχώς φωτογράφιες της από την ζωή της στην μακρινή Ήπειρο.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Με μόλις 855 θαυμαστές να την ακολουθούν, η Άννα Βίσση δηλώνει καινούρια στο άθλημα του twitter. Δεν έχει ανεβάσει καμία φωτογράφια, ενώ το status της που φροντίζει να το ανανεώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα δίνει λεπτομέρειες από πράγματα που κάνει στην καθημερινότητα της, π.χ. «Πήρα το ποδήλατο μου για μία βόλτα… Είναι υπέροχη μέρα»

ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ – ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

«Δεν με βλέπεις μωρή;» είναι η ατάκα του Ηλία Ψινάκη προς την Ναταλία Γερμανού, ως απάντηση στην ερώτηση της παρουσιάστριας για τον αν είναι πραγματικό το προφίλ του. Και οι δύο περσόνες της τηλεόρασης, ανανεώνουν συνεχώς την σελίδα τους στο twitter ενημερώνοντας κυρίως τους θαυμαστές τους για τα επαγγελτικά τους σχέδια. Ο μεν Ηλίας βέβαια, χρησιμοποιεί τις γνωστές εκφράσεις που χρειάζονται πολλά… μπιπ!

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

«Αποχωρώ» Αυτό γράφει η Έλλη Κοκκίνου στο twitter της και δεν είναι κάποιο υπονοούμενο για το διαζύγιο της, αλλά το καινούριο της τραγούδι που κυκλοφόρησε. Αυτό που ίσως παρατηρήσει κανείς στην σελίδα της, είναι ότι η Έλλη Κοκκίνού απαντάει σε όλα τα μηνύματα που της στέλνουν οι θαυμαστές της.

Read More

And More