T. Μασίνο στο Μίλα: Αποκάλυψε πως έχασε 18 κιλά!

Η γνωστή καθηγήτρια φωνητικής φανερά ανανεωμένη και με καινούριο look βρέθηκε στο πλατό του Μίλα και μίλησε για το πως έχασε 18 κιλά, το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και πως το αντιμετώπισε.

Η Τζούλη Μασίνο αναφέρθηκε στην περίπετεια που πέρασε με την υγεία της: “Πριν από δυο χρόνια έσπασα τη μέση μου, τραγούδαγα στην Κύπρο σε ένα μαγαζί και γλίστρησα στην πίστα και έπεσα. Δεν υπήρχαν ελπίδες να φτιάξει η μέση μου, βρήκα τον γιατρό μου και δεν είχαμε πει στην οικογένεια μου πόσο χάλια ήταν τα πράγματα. Δεν μπορούσα να κάνω εγχείρηση, εννέα μήνες ήμουν μονή μου και πολλές φορές καθόμουν σε αναπηρική καρέκλα. Δεν είχα κανέναν από την οικογένεια μου στην Ελλάδα και ένιωθα μέσα μου ότι δεν είχα κουράγιο παραλλήλα με την μέση μου έπαθα και πνευμονία. Αλλά παραμονή πρωτοχρονιάς είπα στον εαυτό μου δεν θα πεθάνω έτσι” ανέφερε.

Η ίδια αποκάλυψε πως έχασε 18 κίλα: “Πήρα απόφαση ότι δεν θέλω να πεθάνω, άρχισα να έχω ζάχαρο δεν είχα ανέση με τα χρήματα αλλά είχα στήριξη από την διαιτολόγο μου και τους περισσσότερους μήνες έκανα δωρεάν. Μέσα σε έξι μήνες έχασα 12 κιλά, έχω πρόβλημα με το μεταβολισμό μου και έπρεπε να τρώω 650 θερμίδες όλη την ημέρα, πρέπει ακόμα να χάσω οκτώ κιλά.”

Δες απόσπασμα από την συνέντευξη:

Read More

And More