Γιατρός σε εκπομπή, χαρακτήρισε “υποσιτισμένη” την A. Jolie!

Ότν η Angelina Jolie εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της 84ης τελετής απονομής των βραβείων Oscar, με μία εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα, τα βλέμματα δεν στράφηκαν στην κοιλίτσα της -για να διαπιστώσουν να όντως είναι έγκυος- αλλά στο δεξί, γυμνό της πόδι!

Η 36χρονη ηθοποιός, κατά την άφιξή της στο θέατρο, δεν κουράστηκε να ποζάρει χαμογελαστή στο φακό αφήνοντας να φανεί η λεπτομέρεια της Versace τουαλέτας που φορούσε… ενώ το γυμνό της πόδι απέκτησε ακόμη και το δικό του λογαριασμό στο Twitter με το όνομα «AngiesRightLeg»!

Λίγες ημέρες μετά, ο Dr Drew εμφανίστηκε στην εκπομπή “The View” αναφέροντας πως η συγκεκριμένη εικόνα δείχνει ένα υποσιτισμένο πόδι!

Kαθώς μάλιστα, στην οθόνη που βρισκόταν πίσω του, φαινόταν ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της εμφάνισης της Jolie στα Oscar, ο γιατρός προειδοποίησε τις γυναίκες πως, η συγκεκριμένη δεν αποτελεί πρότυπο γυναίκας, καθώς κι ότι δεν είναι καλό, αλλά ούτε και ωραίο ένα κοκαλιάρικο πόδι!

“Το μόνο που βλέπω είναι υποσιτισμός! Δεν πρέπει βλέποντας της, να τη θεωρούμε ως την ιδανική γυναίκα, αν και θα μπορούσε να είναι, γιατί είναι όμορφη! Το πόδι αυτό είναι επικίνδυνα κοκαλιάρικο!”, είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Read More

And More