Κ. Κατσούλης: Υπερασπίζεται την γυναίκα του και δηλώνει ότι θέλει να κάνουν μαζί εκπομπή!

Ο Κρατερός Κατσούλης που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Μες την καλή χαρά” μίλησε για την δημιουργική φάση που βρίσκεται αυτή την περίοδο, για την μονάκριβη κορούλα του, αλλά και για την στάση του Alpha απέναντι στην γυναίκα του.

“Σκεφτόμαστε να κάνουμε πράγματα μαζί. Και μία εκπομπή ίσως. Το είχα πει και παλιότερα αυτό όταν με είχαν ρωτήσει αν θα έκανα ποτέ εκπομπή με την Κατερίνα. Γιατί όχι; Αν είναι κάτι που θα μπορώ να συμμετέχω κι εγώ και είναι κάτι που θα το φτιάξουμε από την αρχή μαζί, βεβαίως γιατί όχι; Είναι εξαιρετική επαγγελματίας και εμένα θα μου ήταν πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό το πράγμα. Το ένα είναι αυτό που στήνουμε μια ιδέα. Το άλλο είναι κάτι σεμινάρια που σκέφτομαι να κάνω το καλοκαίρι που έχουν να κάνουν με το θεατρικό πράγμα και με υποκριτική. Αυτό που σκέφτομαι για το καλοκαίρι είναι κάτι δικό μου όπου και εκεί ίσως συνεργαστώ με την Κατερίνα. Γενικά βρίσκομαι σε μια φάση δημιουργική, καινούρια και φωτεινή.”

Στη συνέχεια μίλησε για την κορούλα του: “Όταν έχεις ένα τέτοιο πλάσμα στο σπίτι, με το που γυρνάς και το βλέπεις... Σκέφτεσαι, σκέφτεσαι, σου έχουν τύχει διάφορα στον δρόμο όπως τυχαίνουν σε όλους μας και με το που μπαίνεις στο σπίτι πας από πάνω βλέπεις αυτό το πλάσμα και αν σου γελάσει έχει τελειώσει το θέμα. Το βλέπεις και λες “θύμησέ μου ποιο ήταν το πρόβλημα;”

Τέλος όπως είχε μιλήσει και η γυναίκα του με δάκρυα στα μάτια στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, έτσι μίλησε και ο Κρατερός για την στάση του καναλιού “Alpha” προς στην Κατερίνα λίγες μόνο μέρες πριν γεννήσει: “Όχι πως θα είχε μικρότερη σημασία εάν σου συμπεριφερθούν άσχημα δύο μήνες πριν γεννήσεις, αλλά οκτώ μέρες πριν, είναι ακόμη χειρότερο. Οκτώ μέρες πριν δεν κάνεις τίποτα λάθος. Πόσο μάλλον αυτό. Εάν πάθαινε κάτι οι εξελίξεις δεν θα ήταν αυτές που είναι σήμερα. Θα ήταν πολύ δυσάρεστες και όχι για εμάς, αλλά για τους άλλους. Πρέπει να υπάρχει ένα όριο, ένα μέτρο και γενικά ένας τρόπος.”

Read More

And More