Σ. Τσιμτσιλή: “Στον Θέμη έχω βρει όλα όσα έψαχνα”

Σε έναν μικρό απολογισμό, η χρονιά που μας πέρασε ήταν καλή για την παρουσιάστρια του TV Weekend και όπως χαρακτηριστικά η ίδια αναφέρει ήταν μια “γεμάτη χρονιά”. Η Σταματίνα νιώθει χαρούμενη από την επιτυχημένη πορεία της εκπομπής της και σύμφωνα με τα όσα έχει συζητήσει με το κανάλι της μέχρι τώρα θα παραμείνει στην ίδα ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Αυτό που η ίδια ξεχωρίζει σε όσους δουλεύουν στην τηλεόραση είναι οι αυθεντικοί άνθρωποι που είναι αληθινοί στο γυαλί. “Μου αρέσει η Τατιάνα Στεφανίδου, που εργάζεται πάρα πολύ πίσω από τις κάμερες. Δεν είναι απλώς μια ωραία γυναίκα που τη βάφουν κα βγαίνει και λέει ένα ποίημα. Μου αρέσουν η αυθεντικότητα και η αμεσότητα της Ελένης Μενεγάκη”, ξεχωρίζει η ίδια κάποιους από αυτούς.

Η Σταματίνα αναφέρεται επίσης στην συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town στην φερόμενη τηλεοπτική της κόντρα με την Βάσια Λόη: “Δεν έχω καμία κόντρα με την Βάσια, δεν είναι στο στιλ μου οι κόντρες ούτε λειτουργώ ανταγωνιστικά σε αυτή τη δουλειά. Δεν προσκλήθηκα στο γάμο της. Αν είχα πρόβλημα δεν θααφιέρωνα όλη την εκπομπή της επόμενης μέρας στο γάμο της.”

Παρότι δεν πήγε στο γάμο της συναδέλφου της η Σταματίνα φέτος βρέθηκε στους γάμους πολλών αγαπημένων της φίλων και μάλιστα σε έναν από αυτούς έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της Θέμη Σοφό. Έχει σκεφτεί τον δικό της γάμο; “Θα σου έλεγα ψέματα αν σου έλεγα όχι. Ποιο κορίτσι δεν έχει σκεφτεί τον πρίγκηπά του, το γάμο, τη δημιουργία οικογένειας; Όσο μεγαλώνεις, μάλιστα, τα σκέφτεσαι όλο και πιο πολύ”, δηλώνει στο περιοδικό.

“Στον Θέμη έχω βρει όλα όσα έψαχνα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ τρυφερός, πολύ γλυκός, με πολύ ζεστή αγκαλιά. Ένας άνθρωπος που με κάνει να ονειρεύομαι”, δηλώνει η Σταματίνα για τον δικηγόρο. “Είμαι τόσο ευτυχισμένη με την επιλογή μου και με τον άνθρωπο που έχβ δίπλα μου, λωστε μόνο περήφανη θα μπορούσε να με κάνει το να τον έχω στο πλευρό μου σε μια κοινωνική εκδήλωση”, υπογραμμίζει η παρουσιάστρια για την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση. Συμπληρώνει όμως πως λόγω του χαμηλού προφίλ και της δουλειάς του αγαπημένου της απλά φροντίζουν να είναι προσεκτικοί αλλά χωρίς να κρύβονται.

Read More

And More