Τι έκανε ο Γ. Τσαλίκης στο “Μες στην Καλή Χαρά”; Δες φωτογραφίες

Καλεσμένος της εκπομπής Μες στην Καλή Χαρά ήταν σήμερα ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος έδωσε για μια ακόμη φορά την ενέργειά του όλη επί σκηνής. Το κλίμα ήταν πολύ παρεϊστικό και χαρούμενο καθώς όλοι ξέρουμε ότι ο Γιώργος Τσαλίκης είναι κουμπάρος με την Ναταλία και γείτονας με τον Θέμη.

Μετά από πολύ τραγούδι, κάθισαν στον καναπέ της εκπομπής και συζήτησαν τα πάντα! Ο τραγουδιστής δήλωσε πόσο συγκινημένος είναι που ξαναβρέθηκε μετά από τόσο καιρό στον Alpha και πόσο χαρούμενος νιώθει που έχει φύγει όλη αυτή η ένταση και πλέον με την Ρούλα Κορομηλά τα έχουν βρει. Εξάλλου, ο Γιώργος Τσαλίκης δεν είχε κρύψει ποτέ το πόσο ευγνώμων νιώθει για εκείνη που τον έχει βοηθήσει στην πορεία της καριέρας του.

Επιπλέον, ο τραγουδιστής μίλησε για την σύζυγό του Δώρα για την οποία δήλωσε ότι την αγαπά με κάθε κύτταρο του κορμιού του.

Τέλος, η Ναταλία και εκείνος αναφέρθηκαν στην παρεξήγηση που είχε γίνει πριν από πολύ καιρό όταν η πρώτη έδειξε φωτογραφίες των παιδιών του Τσαλίκη στον αέρα χωρίς την συνέναισή του. Και οι δύο τους συμφώνησαν ότι αυτό είχε γίνει από ενθουσιασμό και αγάπη και πώς το θέμα έχει πλέον λήξει!

Πάντως, σε όλη την διάρκεια της εκπομπής ο τραγουδιστής ανέβαζε photo στο twitter!

O Γιώργος Τσαλίκης με την κουμπάρα του…

Ο Τσαλίκης με τον Θέμη Γεωργαντά

Read More

And More