“Πέθαναν” την Angelina Jolie στο διαδίκτυο!

Η τελευταία από τους celebrities της διεθνούς showbiz που “πέθαναν” στο διαδίκτυο φαίνεται πως είναι η Angelina Jolie. Σάλος προκλήθηκε σε ολόκληρο τον κυβερνοχώρο όταν διέρρευσε μέσα από αμερικανικά blogs η φήμη πως η γνωστή ηθοποιός είναι νεκρή και μάλιστα από νευρική ανορεξία
Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος έγραψε ένα άρθρο σε blog στο οποίο αναφερόταν στον καλλιτεχνικό “θάνατο” της ηθοποιού, με αφορμή ότι η διάσημη ηθοποιός έχει αρκετό καιρό να πρωταγωνιστήσει σε μια blockbuster επιτυχία στον κινηματογράφο. Κάποιοι κακοπροαίρετοι όμως διαστρέβλωσαν τα όσα έγραφε ο blogger και άρχισαν να διαρρέουν ότι όντως η Angelina πέθανε…
Η ψευδής είδηση εξαπλώθηκε σε χρόνο dt και θαυμαστές της Jolie άρχισαν να γράφουν σε συνεντεύξεις της στο YouTube: “RIP Angelina”, στο Facebook και στο Twitter να αναρωτιούνται αν είναι αλήθεια ή κακόγουστη φάρσα.
Η γνωστή σταρ δεν είναι η πρώτη που παθαίνει κάτι τέτοιο, αφού κάτι ανάλογο έχει γίνει για τον Owen Wilson, τον Charlie Sheen, τον Adam Sandler, τον Eddie Murphy, τον Morgan Freeman, τον Bon Jovi και τον Rowan Atkinson.
Φυσικά η Angelina ζει και βασιλεύει και δεν τίθεται κανένα θέμα με την υγεία της. Ενώ, αναμένεται και η αντίδραση και επίσημη τοποθέτηση από τον εκπρόσωπό της.

Read More

And More