Ποιον συνάντησε ο Αντώνης Ρέμος στο Βελιγράδι; Δες φωτογραφίες

Ο Αντώνης Ρέμος έχει επισκεφτεί την πρωτεύουσα της Σερβίας δύο φορές για να πραγματοποιήσει συναυλίες. Η πρώτη συναυλία ήταν τον Σεπτέμβριο του 2008 στο κέντρο Sava ενώ την επόμενη χρονιά εμφανίστηκε στην Αρένα του Βελιγραδίου.

Ο τραγουδιστής έχει πολλούς θαυμαστές αλλά και φίλους στη χώρα. Ένας από αυτούς είναι και ο γνωστός τραγουδιστής Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς. Ο Σέρβος τραγουδιστής είχε κατακτήσει την 2η θέση το 2004 στη Eurovision και πρόκειται να εκπροσωπήσει την χώρα του και φέτος.

Ο Αντώνης και ο Ζέλικο είναι πολύ φίλοι και συναντήθηκαν κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στο Βελιγράδι. Έφαγαν μαζί, ήπιαν καφέ, συζήτησαν και μάλιστα ο Ζέλικο ευχήθηκε καλή επιτυχία και στην Ελλάδα για τον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Μαζί με τον Αντώνη ήταν στην Σερβία και ο Μάκης Πουνέντης και ο λόγος που βρέθηκαν εκεί ήταν για την επέτειο της επιτυχημένης λειτουργίας του ΑΝΤ1. “Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι και πάλι εδώ”, δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής στους δημοσιογράφους φτάνοντας στο αεροδρόμιο “Νίκολα Τέσλα”.

Read More

And More