Α. Βίσση: “Ευχαριστώ όσους με αντιγράφουν! Μάλλον έχω κάτι original, που αξίζει να μιμηθούν”

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Άννα Βίσση και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν την πειράζει που την αντιγράφουν και εξομολογήθηκε ότι βιώνει την κρίση ως μια ύφεση στη δουλειά της.
Μιλώντας για το νέο της τραγούδι “Ώρα να Φεύγω” στην Χριστίνα Πολίτη και το “Πρωινό Ant1”, η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως ο στίχος είναι σουρεαλιστικός και μεταφορικός, αλλά “δεν είναι ώρα να φεύγω ούτε από τη χώρα, ούτε από τον κόσμο αυτό. Αντίθετα θέλω να μείνω και να κάνω όσα περισσότερα γίνεται. Έχω πολλά κέφια, έχω πολλή αγάπη γι΄αυτό που κάνω, το εννοώ, τουλάχιστον εγώ, ότι είναι ώρα να φεύγουμε για άλλο όραμα!”, είπε χαρακτηριστικά.
Για τις καταστάσεις καταπίεσης που έχει δεχτεί στη ζωή της ανέφερε: “Σε δεσμό έχω νιώσει τρομερή καταπίεση. Ενώ, στη δουλειά μου είμαι τσαμπουκάς, και επιμένω σε αυτά που θέλω να κάνω και δουλεύω σαν το σκυλί, στην προσωπική μου ζωή νιώθω ότι κανείς όταν μπλέκει μαζί μου, είναι καταπίεση γι΄ αυτόν! Δεν μου έχει βγάλει κανείς την ανάγκη να πατήσω πόδι. Σαν να μη με ενδιαφέρει δηλαδή! Νιώθω κανείς πως όταν μπλέκει μαζί μου είναι και λίγο για αυτόν μεγάλη καταπίεση”.
Άλλωστε όπως λέει, στη ζωή της τολμάει: “Είμαι άνθρωπος του ενστίκτου. Ο αληθινός καλλιτέχνης πρέπει να τολμάει! Η μουσική χρειάζεται τόλμη, χρειάζεται γενναιότητα, χρειάζονται κότσια! Μισώ να επαναλαμβάνομαι και έχω πιάσει τον εαυτό μου να το κάνω!”
Στην ερώτηση αν την ενοχλεί όταν την αντιγράφουν απάντησε: “Εμένα μ΄άρεσε πάντοτε αυτό! Και έλεγα αφού το κάνουν, κάτι έχω το original που αξίζει να το μιμηθούν. Γι΄αυτό τις ευχαριστώ!
Για την εξωτερική της εμφάνιση και τα παραπανίσια κιλά είπε: “Θέλω να είμαι πάντα φρέσκια και νέα στην ψυχή μου. Όσο για τα υπόλοιπα; θα κάνω ο,τι μπορώ! Για τα υπόλοιπα… ο Θεός βοηθός… “ και πρόσθεσε: “Το καλοκαίρι είχα πάρει 9 κιλά. Το ευχαριστήθηκα και δεν ήμουν ενοχοποιημένη. Και είπα πως αν χρειαστεί, θα τα χάσω. Δεν πιστεύω στη λιμοκτονία, αλλά στο καλό και στο ποιοτικό φαγητό! Μαγειρεύετε μόνες σας για να ξέρετε και τι υπάρχει μέσα!”
Τέλος, μιλώντας για την οικονομική κρίση αποκάλυψε: “Βιώνω την αλήθεια και εγώ, δεν ζω σε κανένα γυάλινο κόσμο! Γενικά είμαι μοναχικός άνθρωπος, δεν βγαίνω εύκολα έξω. Μου αρέσει πολύ, δηλαδή η διασκέδαση η δική μου είναι να πηγαίνω σινεμά, εκεί φεύγει το μυαλό μου και ξεχνάω κι εγώ τα δικά μου, όποια είναι αυτά. Θα ήθελα να είμαι ειλικρινής και να πω ότι βιώνω την κρίση -αλλά για να είμαι σωστή και δίκαιη- ως μια ύφεση στη δουλειά μου, που αντανακλάται δηλαδή. Πολλοί άνθρωποι περνάνε την αληθινή κρίση και δεν ανήκω σε αυτούς και δεν θέλω να πω ψέματα, γιατί εγώ τουλάχιστον έχω τη δουλειά μου”.

Read More

And More