W. Houston: Την έπνιξε η κοκαΐνη

Από πνιγμό και κοκαΐνη έχασε τελικά τη ζωή της στα 48 της χρόνια η Whitney Houston. Η έκθεση του ιατροδικαστή που δημοσιεύτηκε στους Los Angeles Times έρχεται να εδ΄’ωσει φως στην υπόθεση του θανάτου που συγκλόνισε τον κόσμο του θεάματος.
Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής λέει ότι ο θάνατος της Whitney Houston στην μπανιέρα του δωματίου της σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς ήταν ατύχημα. Η 48χρονη τραγουδίστρια έχασε τη ζωή της από πνιγμό. Νωρίτερα, είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, ενώ είχε και καρδιολογικά προβλήματα. Η χρήση ναρκωτικών και η καρδιοπάθεια ήταν αυτά που την οδήγησαν στον πνιγμό.
“Βρέθηκε βυθισμένη στη μπανιέρα, γεμάτη νερό. Δεν είχε κανένα τραύμα. Η στένωση των αρτηριών της σε ποσοστό 60% υποδηλώνει καρδιακό επεισόδιο”, τονίζει ο ιατροδικαστής Κρεγκ Χαρβεϊ, σημειώνοντας ότι η χρήση ναρκωτικών επιβάρυνε την κατάστασή της και οδήγησε τη διάσημη τραγουδίστρια να βυθιστεί στο νερό και να πνιγεί.
“Κάτι συνέβη και την οδήγησε να βυθιστεί στο νερό. Ξέρουμε ότι όταν το έκανε, ήταν ακόμη ζωντανή αφού βρήκαμε νερό στους πνεύμονές της”, πρόσθεσε.
Οι τοξικολογικές εξετάσεις –σύμφωνα με το CNN- έδειξαν ότι η Χιούστον είχε κάνει χρήση και μαριχουάνας, είχε πάρει αντικαταθλιπτικά και μυοχαλαρωτικά χάπια, ένα αντιαλλεργικό χάπι. Αλλά αυτά τα φάρμακα δεν έπαιξαν ρόλο στο θάνατο της.
Η τελική έκθεση του ιατροδικαστή αναμένεται σε δυο εβδομάδες.

Read More

And More