Α. Μ. Παπαχαραλάμπους στο TLIFE για το ατύχημα στα γυρίσματα της “Κλινικής Περίπτωσης”

Ένα ατύχημα στο πλατώ των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς του Mega “Κλινική Περίπτωση” στην οποία πρωταγωνιστεί είχε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η γνωστή ηθοποιός παραπάτησε, έπεσε και χτύπησε το χέρι της, το οποίο και έχει βάλει στο γύψο.
Το TLIFE επικοινώνησε με την γνωστή ηθοποιό, η οποία έχει αρχίσει να αναρρώνει και επέστρεψε στο γύρισμα της σειράς. “Χτύπησα το χέρι μου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Οι συνεργάτες μου με βοήθησαν από την πρώτη στιγμή που είχα το ατύχημα. Τώρα έχω το χέρι στο γύψο, αλλά συνεχίζουμε κανονικά”, είπε χαρακτηριστικά.
Για όσο χρειαστεί θα έχω το γύψο στο χέρι και θα προσαρμόσουμε το σενάριο και το ρόλο μου για λίγο σε αυτήν την κατάσταση. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είναι για πολύ”.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι μόλις έγινε το ατύχημα κινητοποιήθηκαν όλοι και η ηθοποιός βρέθηκε σε νοσοκομείο για να διαπιστώσει κατά πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός της. Τελικά, οι γιατροί διέγνωσαν σπάσιμο στο χέρι και έτσι αναγκάστηκε να βάλει γύψο τον οποίο και θα κρατήσει για κάποιες μέρες. Μετά, θα χρειαστεί να κάνει και φυσιοθεραπείες καθώς το τραύμα ήταν αρκετά σοβαρό.
Η γνωστή ηθοποιός που έχει δυο μικρά αγοράκια με τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη θα πρέπει να ξεκουραστεί αρκετά για λίγες μέρες και να είναι πολύ προσεχτική μέχρι να γίνει εντελώς καλά.
Εμείς της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More