T. Aγοράκη: Ένα μήνα πριν γεννήσει μιλάει για το μωρό, τον άντρα της και το “Μίλα”!

Η έγκυος παρουσιάστρια Τζούλη Αγοράκη μίλησε στο περιοδικό “ΟΚ” για την γνωριμία της με τον σύζυγό της, για τις ορμόνες της κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, για το μωράκι της που έρχεται αλλά και για την εκπομπή “Μίλα”.
Η γνωστή δημοσιογράφος περιέγραψε πως γνωρίστηκε με τον σύντροφό της, Στέφανο Μπακούρη: “Συναντηθήκαμε ένα βράδυ του Ιουλίου του 2006 στο Baltazar, μέσω ενός κοινού φίλου. Μιλήσαμε, υπήρξε αμοιβαία έλξη αλλά δεν ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Την επομένη ζητάω από τον κοινό μας φίλο το τηλέφωνό του, αλλά εκείνος επειδή είχε ας πούμε μια κρυφή προσδοκία για μένα, μου έδωσε το τηλέφωνο λάθος, ενώ με ειδοποίησε ότι είναι εντελώς ακατάλληλος άντρας για μένα. Το ίδιο έκανε και στον Στέφανο. Ευτυχώς το δημοσιογραφικό μου δαιμόνιο με βοήθησε να βρω το τηλέφωνό του και τον πήρα προσποιούμενη ότι θέλω να του πάρω συνέντευξη για το Cosmopolitan. Μιλώντας μαζί του για θέματα ψυχολογίας, είχα πιστέψει ότι ήταν ψυχολόγος, οπότε σκέφτηκα ότι όλο αυτό και σε κανένα ρεπορτάζ θα χρειαζόταν η γνώμη του. Δέχτηκε με χαρά και όλα ξεκίνησαν από μια “φανταστική” συνέντευξη.”

Η Τζούλη παραδέχτηκε ότι η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν αρκετά δύσκολη: “Οι δικές μου ορμόνες είναι πάντα τρελές, γι’ αυτό είμαι κι ο ορισμός της κυκλοθυμίας. Λυπάμαι αν με αυτό που θα πω στεναχωρήσω κάποιες “μουτζαχεντίν της μητρότητας” που υποστηρίζουν ότι η εγκυμοσύνη ήταν η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής τους. Μα καλά σε ποιο Κωσταλέξι ήταν πριν κλεισμένες; Το πρώτο διάστημα έχεις ζαλάδες, εμετούς και ναυτίες και νιώθεις όλη μέρα ότι είσαι σε ένα σαπιοκάραβο και περνάς το Κάβο Ντόρο. Φεύγει η ναυτία έρχεται το πρήξιμο. Πέφτει ο αιματοκρίτης και ο σίδηρος και αρχίζουν οι λιποθυμικές τάσεις. Αφού περάσει και το διάστημα των λιποθυμικών τάσεων, αρχίζουν οι καούρες στο στομάχι και μετά οι πόνοι στο ισχίο, γιατί δεν μπορείς να κρατήσεις την μέση σου. Άσε που δεν επιτρέπεται να φοράω τακούνια. Που την είδαν λοιπόν την απόλυτη ευτυχία;”

Στη συνέχεια μίλησε για τον γιο της και ευχήθηκε: “Να πάνε όλα καλά, να είναι ένα υγιές και όμορφο μωρό και να μοιάζει τουλάχιστον εξωτερικά στον πατέρα του. Ειδικά στο θέμα του ύψους καλό είναι ο γιος μας να πάρει από τον Στέφανο, που είναι 1.92 γιατί φαντάζεσαι ένα αγόρι με το δικό μου ανάστημα, να είναι δηλαδή 1.58; Από εμένα αν πάρει κάτι, ας πάρει το όποιο ταλέντο μπορεί να διαθέτω, το χιούμορ και την ευκολία που έχω να κάνω ζιγκ ζαγκ στις αντιξοότητες.”

Η Σοφία Βόσσου δήλωσε ότι ενημερώθηκε τηλεφωνικά και μάλιστα τελευταία στιγμή για την απομάκρυνσή της από την εκπομπή. Τι είπε η Τζούλη γι’ αυτό; “Έχει τύχει στο παρελθόν να με απολύσουν. Έχω συνειδητοποιήσει, ότι όπως και να γίνει η απόλυση, είναι πάντα μια άχαρη και άκοψη διαδικασία και αφήνει μια πικρία. Δεν υπάρχει κατάλληλος τρόπος. Πως δηλαδή να στο πουν; Σαν ανέκδοτο με τον Καραμήτρο που του είπαν “Όποιος έχει μητέρα να κάνει ένα βήμα μπροστά” και όταν προχώρησε του είπαν: “Που πας ρε Καραμήτρο;” Για μένα δεν έχει σημασία ο τρόπος, όσο η απομάκρυνση αυτή καθεαυτή, γιατί ειδικά στην εποχή που διανύουμε το να μείνεις χωρίς εκπομπή στη μέση της σεζόν συνεπάγεται λιγότερα χρήματα.”

Στην ερώτηση τι θα έκανε αν ήταν στη θέση της Σοφίας Βόσσου όσον αφορά την εκπομπή “Μίλα”,απάντησε: “Δεν είμαι η Σοφία. Δεν μπορώ να μπω στα παπούτσια της και να σκεφτώ όπως εκείνη. Πιστεύω πάντως ότι τα εσωτερικά μιας εκπομπής δεν πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω. Δεν συμφωνώ ότι η Τατιάνα δεν στήριξε το κόνσεπτ. Πως είναι δυνατόν να μην στηρίξει ένας άνθρωπος την επιλογή του; Όσο γι’ αυτό που άκουσα να λέει, ότι γινόταν πανικός όταν τα νούμερα ήταν χαμηλά, ήταν μάλλον μια υπερβολική δήλωση. Είναι λογικό να βγαίνει ένα παραπάνω άγχος όταν μια εκπομπή δεν φτάνει στον στόχο της, αλλά μην φανταστείτε κανέναν συναγερμό που χτυπούσε απειλητικά πάνω από τα κεφάλια μας.”

Η Τζούλη δήλωσε ότι έχει μιλήσει με την Σοφία από τότε που έφυγε από την εκπομπή: “Έχω μιλήσει με την Σοφία. Είχαμε μια πραγματικά γλυκιά σχέση. Συζητήσαμε και για όσα αφορούσαν την εκπομπή και μου είπε ότι δεν την πείραξαν τόσο που την ειδοποίησαν την Παρασκευή ότι την Δευτέρα δεν θα ήταν στην εκπομπή, όσο το γεγονός ότι περίμενε από την Τατιάνα να εξηγήσει στους τηλεθεατές τι έγινε. Πιστεύω ότι η Τατιάνα δεν το έκανε γιατί δεν ήθελε να δώσει περισσότερη έκταση στο γεγονός, λειτουργώντας προστατευτικά, φοβούμενη ότι θα τις εξέθετε. Άλλωστε είχε βγει δελτίο Τύπου. Πάνε όμως αυτά τώρα. Πέρασαν.”

Τέλος όσον αφορά αυτό που είπε η Σοφία, ότι η εκπομπή δεν θα έπρεπε να λέγεται “Μίλα”, αλλά “Σκάσε”, η Τζούλη απάντησε: “Φαντάζομαι ότι το είπε για πλάκα. Η Σοφία έχει καλό χιούμορ και ιδιαίτερο. Κανείς δεν προσπάθησε όμως να μας σωπάσει, απεναντίας μας παρακινούσαν να τα λέμε αυθόρμητα και έξω από τα δόντια. Για μένα η εκπομπή θα έπρεπε να λέγεται “Χαμένες στη μετάφραση.”

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό “ΟΚ”! που κυκλοφορεί.

Read More

And More