Δεν είναι κούκλα! Είναι η… ζωντανή σωσίας της Barbie. Φωτογραφίες από την επίσκεψή της στην Ελλάδα!

Η ομοιότητά της με κέρινη κούκλα, σχεδόν σοκάρει. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτή η κοπέλα στις φωτογραφίες έχει σάρκα και οστά! Μάλιστα κάποιοι έσπευσαν να φτιάξουν για χάρη της ένα σατιρικό βίντεο θέλοντας να δείξουν ότι αυτό το κουκλίστικο πρόσωπο και σώμα είναι αποτέλεσμα πολλών πλαστικών επεμβάσεων.


Οι φωτογραφίες της 21χρονης Ουκρανής Valeria Lukyanova είναι εντυπωσιακές και το τέλειο σχεδόν κέρινο πρόσωπό της μοιάζει τόσο με κούκλας που όταν συνειδητοποιείς ότι είναι αληθινή γυναίκα έως και …ανατριχιάζεις… Πάντως η νεαρή Ουκρανή έχει χιλιάδες θαυμαστές τόσο στο youtube όσο και στο facebook.

Ψάχνοντας στο προφίλ της απο περιέργεια…. να δούμε αν είναι ..αληθινή εντοπίσαμε και φωτογραφίες της από ταξίδι της στην Ελλάδα! Βέβαια δυσκολευτήκαμε να ανακαλύψουμε ποια από τις δυο κοπέλες είναι αφού και η φίλη της είναι ίδια με την Valeria και την …Barbie.

Στο προφίλ της στο facebook η Valeria έχει δεκάδες φωτογραφίες και σχεδόν σε όλες είναι τόσο ίδια με την διάσημη κούκλα… Ακόμα πιο …τρομακτικό είναι ότι και το σώμα της 21χρονης είναι ολόιδιο με αυτό της Barbie με μέση απίστευτα στενή και τεράστιο στήθος…

Εδώ στο σπίτι της που φυσικά είναι ροζ σαν το σπίτι της κούκλας!

Δες φωτογραφίες από της ζωή αλλά και την επίσκεψη της ζωντανής Barbie στην χώρας μας και μάλιστα στους αρχαιολογικούς χώρους.

Δες την Valeria χωρίς μακιγιάζ και έγχρωμους φακούς επαφής!


Δες το σατιρικό βίντεο για τις πλαστικές της Valeria

Read More

And More