Brangelina: Βουτιές και παιχνίδια στην άμμο με τα παιδιά τους! Δες φωτογραφίες

Στα εξωτικά νησιά Γκαλαπάγκος βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο για να γιορτάσουν τον αρραβώνα τους η Angelina Jolie και ο Brad Pitt. To διάσημο ζευγάρι πήρε τα έξι παιδιά του και πήγε διακοπές σε έναν από τους πιο μαγικούς προορισμούς.
Οι δυο τους αφιέρωσαν το ταξίδι στα παιδιά τους και δεν σταμάτησαν να διασκεδάζουν μαζί τους. Το ζευγάρι έφυγε, μάλιστα, με καραβάκι για μια από τις πιο ήρεμες παραλίες, όπου έκανε βουτιές στη θάλασσα και παιχνίδια με τα παιδιά του στην άμμο.

Φορώντας τη στολή των καταδύσεων ο Brad κολύμπησε στη θάλασσα παρέα με την 7χρονη Zahara, ενώ η Angelina αρκέστηκε να μείνει στην παραλίες και στα παίξει στην άμμο με την Vivienne, τον Knox, αλλά και την 4χρονη Shiloh.

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα και ένα μεγάλο μαύρο καπέλο, απέδειξε πως μπορεί να είναι εντυπωσιακή ακόμη και στην παραλία. Η ίδια πάντως δεν δίστασε να κάτσει στην άμμο και να φτιάξει κάστρα με την κόρη της.

Μετά από τις χαρούμενες αυτές οικογενειακές στιγμές, οι Brangelina άφησαν στο ξενοδοχείο τα παιδιά και είπαν να περάσουν λίγες ώρες μαζί, κάνοντας ρομαντική βόλτα με τη βάρκα.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ

Read More

And More