Γέννησε η Τζούλη Αγοράκη!

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Τζούλη Αγοράκη λίγο νωρίτερα απ’ ότι το περίμεναν. Το μωρό ζυγίζει 2,850 γραμμάρια και γεννήθηκε με καισαρική σε ιδιωτικό μαιευτήριο.Οι γονείς του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Κωνσταντίνος της που θα “σώσει την πόλη“, όπως η ίδια έχει δηλώσει στο TLIFE, ήρθε στον κόσμο!

Η Τζούλη Αγοράκη παντρεύτηκε στις αρχές Μαρτίου τον καλό της Στέφανο Μπακούρη στο δημαρχείο του Παλαιού Ψυχικού και κουμπάρα ήταν η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως η περίοδος της εγκυμοσύνης της δεν ήταν καθόλου έυκολη!

“Οι δικές μου ορμόνες είναι πάντα τρελές, γι’ αυτό είμαι κι ο ορισμός της κυκλοθυμίας. Λυπάμαι αν με αυτό που θα πω στεναχωρήσω κάποιες “μουτζαχεντίν της μητρότητας” που υποστηρίζουν ότι η εγκυμοσύνη ήταν η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής τους. Μα καλά σε ποιο Κωσταλέξι ήταν πριν κλεισμένες; Το πρώτο διάστημα έχεις ζαλάδες, εμετούς και ναυτίες και νιώθεις όλη μέρα ότι είσαι σε ένα σαπιοκάραβο και περνάς το Κάβο Ντόρο. Φεύγει η ναυτία έρχεται το πρήξιμο. Πέφτει ο αιματοκρίτης και ο σίδηρος και αρχίζουν οι λιποθυμικές τάσεις. Αφού περάσει και το διάστημα των λιποθυμικών τάσεων, αρχίζουν οι καούρες στο στομάχι και μετά οι πόνοι στο ισχίο, γιατί δεν μπορείς να κρατήσεις την μέση σου. Άσε που δεν επιτρέπεται να φοράω τακούνια. Που την είδαν λοιπόν την απόλυτη ευτυχία;”

Τελικά όλα είχαν ευτυχές τέλος και τώρα κρατά στην αγκαλιά της τον Κωνσταντίνο της!

Να τους ζήσει!

Read More

And More