Θλιμμένη πριγκίπισσα (και πάλι) η Charlene του Μονακό! Τι συνέβη;

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό φαίνεται να διανύει μία αρκετά ευαίσθητη περίοδο αφού οι προσπάθειες να χαρίσει στον άντρα της, πρίγκιπα Αλβέρτο ένα διάδοχο φαίνεται να μην είναι καρποφόρες.

H 33 χρονη πριγκίπισσα φαίνεται να είναι αρκετά στεναχωρημένη αφού δεν καταφέρνει εδώ κι αρκετό καιρό να μείνει έγκυος και σύμφωνα με δημοσιεύματα το θέμα ‘εγκυμοσύνη’ στο παλάτι θεωρείται ταμπού και είναι ένα απαγορευτικό θέμα προς συζήτηση αφού φέρνει σε μεγάλη αμηχανία την όμορφη Charlene.

O πρίγκιπας Αλβέρτος αξίζει να θυμηθείς πως έχει ήδη δύο παιδιά τα οποία όμως δεν μπορούν να θεωρηθούν διάδοχοι του θρόνου αφού έχουν γίνει εκτός γάμου κάτι που πληγώνει ακόμη περισσότερο την πριγκίπισσα η οποία όπως μπορεί να θυμάσαι λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της είχε προσπαθήσει να το “σκάσει” όταν πληροφορήθηκε πως ο μέλλοντας σύζυγος της είχε αποκτήσει και τρίτο παιδί. Φυσικά η ιστορία δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ αλλά η πριγκίπισσα φαίνεται να μην είναι και τόσο χαρούμενη στο παλάτι αφού δήλωσε πως έχει μόνο δύο ανθρώπους που μπορεί να θεωρήσει ως φίλους της και νιώθει αρκετά μόνη.

Ο διεθνής τύπος μάλιστα κάνει λόγο για ένα γάμο “συμφωνία” ώστε να αποκτήσει ο πρίγκιπας Αλβέρτος διάδοχο και πως αν αυτό δεν συμβεί μετά από ένα σεβαστό διάστημα ο γάμος μεταξύ τους θα λήξει.

Read More

And More