Μετάνιωσα για τις 10 πλαστικές που έκανα”

Η Heidi Montag από μια νέα κοπέλα με φυσική ομορφιά, μετατράπησε σε ”πλαστική Barbie”. Είναι η σταρλετ που είχε κάνει 10 πλαστικές μέσα σε μια μέρα, κάτι που την έκανε και διάσημη…

Άλλαξε το πηγούνι της, μεγάλωσε το στήθος της έκανε λιποαναρρόφηση στο λαιμό, μίκρυνε τα αυτιά της, άλλαξε τη μύτη της, έβαλε σιλικόνη στα χείλη της, έκανε botox, στη συνέχεια έκανε λιποαναρρόφηση στη μέση της και στους γοφούς της και πάρα πολλές ακόμη αλλαγές που την έκαναν να αισθάνεται πιο όμορφη από ποτέ. Δες τη φωτογραφία με το πριν και το μετά.

ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ

Ο σύζυγος της ήταν αυτός που την παρότρυνε να αλλάξει την εμφάνιση της και εκείνη, επηρεασμένη από τα λόγια του έκανε την μεγάλη αλλαγή, μια αλλαγή που προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Τώρα μισό χρόνο μετά έχει μετανιώσει για αυτό που έκανε στον εαυτό της. Μετά τις πλαστικές είχε γίνει σχεδόν αγνώριστη. Μετά από τόσο καιρό συνειδητοποίησε πόσο ανόητη ήταν που αφέθηκε στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού. Φυσικά αιτία που άλλαξε γνώμη για τις πλαστικές δεν ήταν τα πικρόχολα σχόλια των γύρω της, αλλά το ότι χώρισε από τον σύζυγο της Spencer.

Ένας στενός φίλος της Heidi είπε: Τώρα σκέφτεται να βγάλει όλα τα εμφυτεύματα για να ξαναγυρίσει στην αρχική της μορφή. Μετάνιωσε για όλα, από τη μέρα που χώρισε από τον Spencer. Εξάλλου εκείνος ήταν που την επηρέασε να τα κάνει όλα αυτά”

Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στη θέση της; Θα άλλαζες την εμφάνιση σου, επειδή στο ζήτησε ο αγαπημένος σου ή θα του έδινες τα παπούτσια στο χέρι;

Read More

And More