Νέο σκάνδαλο για J. Travolta: Εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες που είναι ντυμένος… γυναίκα!

Στο επίκεντρο της προσοχής έχει βρεθεί τον τελευταίο καιρό ο John Travolta. Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τους δυο μασέρ να τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση, έρχονται στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες που δείχνουν τον σταρ του Χόλιγουντ ντυμένο… γυναίκα!
Αυτήν την περίοδο τα δημοσιεύματα για την αμφιλεγόμενη σεξουαλικότητα του John Travolta πληθαίνουν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα National Enquirer τον δείχνουν ντυμένο τραβεστί, με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι οι συγκεκριμένες λήψεις δεν είναι από κάποιο γύρισμα, αλλά από ένα πάρτι στο οποίο είχε πάει ο ηθοποιός το 1997, έξι χρόνια δηλαδή μετά από το γάμο του με την Kelly Preston.

Ο Travolta φοράει ξανθιά περούκα, ένα λευκό φόρεμα με καφέ ζώνη, σκουλαρίκια, κολιέ και… σουτιέν. Ενώ είναι πολύ έντονα μακιγιαρισμένος με κραγιόν και eyeliner.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρεται πως η Kelly Preston μετά τα διαδοχικά σκάνδαλα αποφάσισε να του ζητήσει διαζύγιο. “Η Kelly μου είπε ότι ο γάμος της έχει τελειώσει και ότι δεν μένει πλέον στο σπίτι της οικογένειας. Ανέχτηκε για δεκαετίες τη διπλή ζωή του John, όσο όμως η ιδιαιτερότητά του έμενε στη σκιά. Τώρα όμως που όλα έρχονται στο φως έχει ταπεινωθεί. Είναι συντετριμμένη”, αποκάλυψε άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού.

Read More

And More